Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Definer Forskjøvet Wheels

Wheel svimlende er vanlig praksis blant sirkel spor syklistene, det er en viktig faktor som påvirker en forestilling bilens kjøreegenskaper balanse. Imidlertid kan vinglete hjul variere fra mellom ubrukelig og direkte farlig på gaten. Teori

kurver på en racerbane er i hovedsak deler av en sirkel, en bil som kjører nær den indre kanten av det racerbanen følger en kortere omkrets rundt den sirkelen enn de nær ytterkanten. Så bilen på den indre kanten vil gjøre det rundt sporet raskere. Dekkene fungerer på samme måte. Dekkene på venstre side (innsiden) av en sirkel spor bil slå saktere enn de på høyre side (utenfor) siden de har kortere avstand til følge.
Nødvendighet

Circle spor biler vanligvis har en "låst" bakakselen, noe som betyr at de mangler en differensial gearing enhet som ville gjør at venstre og høyre dekk for å slå på ulike hastigheter. Hvis disse bakhjul tvunget til å snu seg med samme hastighet, vil den hurtigere utenfor dekkets spinne nytteløst i sporet, mens det indre dekk ville presse bilen mot veggen. Front-wheel speed matching er nødvendig for stabilitet under bremsing når racing.
Wheel Svimlende

Svimlende er praksisen med å bruke en høyere diameter (lenger omkrets) dekket på utsiden hjulene på en sirkel-spor løp bil enn på innsiden. Den store dekkets omkrets lengre betyr at den kan rotere langsommere samtidig som dekker den samme distanse. Dekk rave må matches spesifikt til en bestemt sporets svingradius. Bil ingeniører bruker komplekse formler for å bestemme forskjellen i dekkdimensjon som vil tilby størst differensial effekt på et bestemt spor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98172.html

Previous:
Next:

dekk