Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Paint Whitewall Dekk

Avhengig av merke og modell av bilen din, kan Whitewall dekk, spesielt brede Whitewall dekk, ser svært trendy og stilig. De kan også være svært kostbart. Den gode nyheten er, kan en hvilken som helst standard svart vegg dekket gjøres for å se ut som en whitewall dekk med litt innsats. Du trenger
Vann
Dish såpe
Rags
Ammoniakk renere
Whitewall dekk maling
Paint brush
Terpentin
papp
Fleksibel maskeringsteip (1 tommers bred)
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør dekkene godt. Slange dem av og deretter bruke oppvaskmiddel, vann og en klut til å rengjøre dem. Skyll dem godt med en slange og la dem tørke. Neste, spray på en ammoniakk-baserte renere, tørk og la tørke.
2

Fjern ett eller flere dekk og felger fra bilen din og legge dekket på et flatt underlag med utsiden av dekket (den synlige delen når dekkene er montert på bilen din) opp.
3

Bruk tommers bred fleksibel maskeringstape (tilgjengelig på de fleste hjem forbedring sentre og auto forsyne butikker) for å maskere seg omtrent en tomme av dekket nær slitebanen kanten av dekket. Det er en litt hevet linje på de fleste dekk markerer begynnelsen av slitebanen, og denne linjen er den du bør følge når maskering dekk.
4

Mask ved krysset mellom dekk og din metall felger. Dekk felger, forlater dekk åpen for maling.
5

Åpne og røre en boks med whitewall dekk maling. Dette er en ikke-vannbasert maling som er spesielt formulert for å dekke en gummi dekk. Bruk pensel til å male hele overflaten av dekket mellom de områdene av maskeringstape. Prøv å male jevnt, men ikke bli overrasket om noen av maling soaks inn i dekket, forlate med en litt flekkete utseende maling jobb. La malingen tørke godt, å følge instruksjonene på kan av maling.
6

Rengjør penselen i terpentin mens du venter på maling tørke. Vann renser ikke whitewall dekk maling. La din pensel til å tørke.
7

Påfør et andre strøk whitewall maling når første strøk har tørket. La andre strøk tørke og avgjøre om du trenger en tredje strøk eller ikke. La siste strøk med maling tørke grundig før du fjerner alt av maskeringstape og montere dekk bak på kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98173.html

Previous:
Next:

dekk