Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Snø Tire Informasjon

Selv med antispinn og anti-lock bremsesystemer på mange biler, ingenting slår faktiske vinterdekk i vinterforhold. Uansett hvilken kontroll system har du eller din Nivået på kjøringen ferdighet, er dekket hva overfører handlingen til veien. De spesielle mønster design på vinterdekk gjøre dem mer pålitelige på isete, snødekte veier. Vinterdekk tjene som det siste leddet i å kjøre trygt i slike forhold. Kjøreforhold

Switching Dekk er ikke noe du gjør på daglig basis etter å ha sjekket værmeldingen. Vet hva værforhold å forvente i løpet av vinteren der du bor, sammen med din kjøring krav. Ta kontakt med polititjenestemenn for forslag om vinterdekk hvis du er ny på området. Mount vinterdekk hvis du regner med å kjøre gjennom snøen dypere enn en tomme eller to eller på isete veier.
Helårsdekk vs All-Weather

vinterdekk avvike fra alle -vær dekk i størrelsen på åpningene eller tomrom i slitebanen, ifølge nettstedet SnowTire.Info. Sanne vinterdekk har store hulrom der akkumulert snø eller gjørme er mindre sannsynlig å holde selv om dekket er på reise med lav hastighet. Disse kalles "mud og vinterdekk." All-weather dekk er utformet med mindre, strammere tomrommene som klare seg med akkumulert snø eller gjørme bare når du reiser på motorvei-hastigheter. Sanne vinterdekk er påbudt ved lov i noen high-snø regioner, ifølge National Highway Traffic Safety Administration.
Tire Size

Vekten av kjøretøyet blir overført til veien ved dekkene. Vinterdekk er ofte smalere enn all-weather dekk. Smale dekk øke den effektive pounds per kvadrat-tomme vekt på veien. Jo tyngre fotavtrykk jo bedre veigrep på snø og isete veier. Dette er også en del av prinsippet bak de store hulrom i trådene av ekte vinterdekk.
Piggdekk

Studs er fortsatt et alternativ for ytterligere økning i trekkraft. Studs er metall pins implantert i spesielle stikkontakter i slitebanen av snøen dekket på kjøpstidspunktet. De er mest effektive i sheet is snarere enn snøforhold, og de øker veistøy. Sjekk med statlige og kommunale lover for forskrifter om piggdekk, som de kan bidra til vei skade. De fleste nordlige delstater tillater bruk av pigger fra sen høst til tidlig vår hvert år.
Fire Dekk

Putting vinterdekk bare på drivhjulene skaper en situasjon der en del av denne har bedre veigrep enn den andre. Dette gjelder uansett om bilen står på snø eller is eller på tørre asfalten. Dette fører til at bilen skal fungere forskjellig i alle kjøreforhold, ifølge nettstedet Snø Tire Info. Alle fire vinterdekk på bilen skal være av samme merke, modell og på samme tidspunkt av slitasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98148.html

Previous:
Next:

dekk