Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Du kan blande forskjellige formater dekk?

Mixing dekkstørrelser er generelt en dårlig idé for de fleste personbiler. Det er hensiktsmessig å blande dekkdimensjoner i noen spesielle situasjoner. Ved hjelp av en " smultring " reservehjul for en svært kort tid regnes som trygt . Og er enkelte kjøretøyer bygget for å kjøre med ulike dekkstørrelser foran og bak aksler på bilen. Reservedeler Dekk

Ifølge Tom Torbjørnsen , vedlikehold redaktør for AOL Autos , donut reservedeler dekk er bra for ca 70 miles i bruk, men du bør sjekke bilens brukerhåndbok for å være sikker. Disse dekkene har ingen slitebanen , er mindre enn din vanlige dekk , og er designet for å få deg til et verksted i en nødsituasjon.
OE spesifikasjoner

Enkelte biler er bygd for å kjøre med ulike dekkstørrelser foran og bak aksler . Originalt utstyr , eller OE er spesifikasjonene gitt i bruksanvisningen for auto eller på produsentens hjemmeside . Sjekk disse før du installerer blandede dekkdimensjoner på bilen din .
Warning

Når du blander dekkdimensjoner på et kjøretøy ikke laget for det , kan det hende du støter på problemer med styring, kjøreegenskaper og ytelse. Ved å kjøre en bil på denne måten , du er fare for deg selv , dine passasjerer og andre drivere på veien .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98175.html

Previous:
Next:

dekk