Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan bruke Piggdekk Helårsdekk i Florida

Florida tillater kun bruk av piggdekk som ikke skader motorveier. Fordi dette utelukker de fleste piggfrie vinterdekk, de er vanligvis ikke tillatt. Men det er flere alternativer til piggdekk som gir lignende trekkraft. Hvis du er en del tid bosatt eller en ferierende som ønsker å fortsette å bruke de samme dekkene som trengs i de glatte forhold som er typiske for nordlige vintre, andre alternativer er tilgjengelige. Instruksjoner
bruk Lite Studs
en

Spør dekk forhandler om de tilbyr lette pigger eller piggfrie vinterdekk. Produsenter produsere ulike typer pigger som er i samsvar med nye juridiske restriksjoner i nordlige statene.
2

Inspiser og måle eksisterende dekk pigger. Mengden av utstikket og vekten av hver stud påvirker mengden av skaden gjort til fortau.
3

Drive studded vinterdekk som har mindre pigger som har slitt ned over tid. Hvis studs er eldre eller svært liten i størrelse, er det mindre sannsynlig å forårsake slitasje på veiene i Florida.
Alternative Tire Alternativer
4

Bruk en innovativ dekk design som forbedrer veigrepet. Noen nye dekkene har unike forbindelser på utsiden deres som er vist å få bedre grep på isete veier bedre enn piggdekk.
5

Finn en forhandler i ditt område som bærer spesialiserte dekk fra produsenter som embed knust valnøtter, eller distribuere andre harde granulater hele dekket.
6

Kjøp dekk som vil gi trekkraft i alle typer værforhold. Florida er kjent for sin regntiden. Helårsdekk kan hjelpe på Floridas glatte veier.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98181.html

Previous:
Next:

dekk