Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

De beste dekkene for Ice

Vinter kjøring kan være lumske, selv med de beste blokkeringsfrie bremser og trekkraft kontrollsystemer dagens bilprodusentene har å tilby. Dedikerte vinterdekk har spesialisert slitebanen som biter ned i snø og is, gripende veien og gir deg bedre kontroll over bilen på vinterføre. De er også konstruert med en mykere gummiblanding som gir dem mulighet til å bli mer fleksible og mindre utsatt for sprekkdannelser eller punktering i kalde temperaturer. Best Winter Tire

Ifølge ConsumerSearch.com, vinner Michelin X-Ice xi2 prisen for beste all-around vinterdekk. Med overlegen grep på is og snø, holdbarhet, lav rullemotstand (bedre gass kjørelengde) og en rolig tur, er dette det beste valget for sikker vinteren reiser. Michelin X-Ice xi2 er priset til rundt $ 95 per dekk per desember 2009.
Best Budget Snø Tire

ConsumerSearch.com vurdert Generelt Altimax Arctic best budsjett snø dekk og hevdet at det "er bedre enn vinterdekk som koster dobbelt så mye." koster $ 65 per dekk, håndterer den generelle ypperlig på isete, snødekte og våte veier, er slitesterkt og Sommerdekk for best mulig grep på is.

Best Mild-Winter resultatutvikling Tire

Selv milde vintre kan gi isete forhold, spesielt når våte veier fryse over natten. ConsumerSearch.com vurdert Bridgestone Blizzak LM-60 best mild vinter ytelse dekk, sier det har "tjent mer ros for snø-og-is trekkraft enn noen annen ytelse vinterdekk." The Blizzak LM-60 er en oppdatert modell som hevder forbedret veigrep på snø og is med en bedre mønsterdesign og forbedret gummiblanding. De Blizzak LM-60 koster rundt $ 145 per dekk.
Bilder Best Piggdekk Snø Tire

Studs er veien å gå når du vil ha den absolutt beste grepet på vinteren is og snø. Nokian Hakkapeliitta 5 ble gitt topp karakterer av Consumersearch.com som den beste piggdekk snø dekk. Denne tøffe-vinterdekk har metall tenner som griper is og snø og holder dem for løsepenger. Alvorlige vinterforhold er ingen match for Nokian Hakkapeliitta 5, som koster rundt $ 145 per dekk.
Beste SUV /Light Truck Winter Tire

Bridgestone Blizzak DM-V1 erstatter den populære Blizzak DM-Z3, og Consumersearch.com priser det som en "verdig etterfølger" til forgjengeren med forbedret grep og overlegen ytelse i tøffe vinterværet. DM-Z3 er priset til rundt $ 135 per dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98112.html

Previous:
Next:

dekk