Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

The Best Alle Været Dekk for Honda Civic

Hvis alt du ønsker er all-out ytelse, kan du kjøpe en spesialisert high-performance "sommer" dekk, men disse kommer ofte med alvorlige begrensninger på trekkraft i alt annet enn ideelle forhold. Enten det snør der du bor eller ikke, til slutt det kommer til å regne, så alle resultatene i verden ikke kommer til å gjøre noe godt hvis du ikke gjør det hjemme. Yokohama Avid TRZ

Performing nesten like godt i de fleste måter som dyrere dekk, Yokohama Avid er en verdi for det er rimelig $ 85 pris. Avid bruker en litt myk gummiblanding som bærer godt på lettere biler som Civic, men du kan finne det mindre enn ideell hvis turen er på den tunge siden. Likevel, kommer Avid med en standard 80 000 kilometer garanti, og har svært god motstandsdyktighet mot vannplaning.
Goodyear Assurance TripleTred

Til tross for det høye pris ($ 102 på dekk-easy.com), er TripleTred en av de mest populære og beste anmeldt dekk i sport-kompakt markedet. Den TripleTred tilbyr utmerket veigrep i våte og tørre forhold, og til tross for sin noe høye prisen, eiere si sin 80.000 kilometer garanti gjør TripleTred en stor verdi for pengene.
Continental ContiExtremeContact

Extreme Contact er dekket av valget for de som ønsker ytelse på et budsjett, og er en ekte all-season dekk. På $ 61 (Tire Rack), er dette dekket like dyktige på tørre veier som det er på is og snø. Selv om noen rapporterer at dette budsjettet utøver har en tendens til å slite ut litt tidligere på tørre veier enn konkurrentene (60.000 kilometer garanti), de fleste som har prøvd det forteller at dekkets vinteren ytelse og all-season evne mer enn rettferdiggjør den ekstra slitasje og rive. Hvis du ikke trenger Conti er vinter grep, så vil du kanskje vurdere noe dyrere Primacy MXV4.
Michelin Primacy MXV4

MXV4 er klassifisert som en all-season dekk, men dekkmønster og lav flust av vann lameller (kanaler) gjør det mer ideelt for tørr-veiforhold. Dette dekket har en gummiblanding og mønster som gir en steady-state grep, forutsigbare break-away, god bedring og raske reflekser. Den MXV4 balanserer sin ytelse med lang slitebanen slitasje (60 000 kilometer), og konsekvent scorer høye karakterer for sin rolige og komfortable kjøreegenskaper. På $ 184 (Tire Rack), er dette rullende langt fra "budsjett", men kan være et godt valg for de som trenger en all-season dekk med 95 prosent av alle sommer-dekkets ytelse.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98089.html

Previous:
Next:

dekk