Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Bridgestone Motocross Dekk

Grunnlagt i 1931, Bridgestone Corporation først begynte i Japan, og er i dag den største dekkprodusent i hele verden. En av de mest populære produktene er knyttet til cross dekk, som brukes i motorsykkel racing. Dekkene som brukes i disse typer kjøretøy trenger spesiell teknologi på grunn av mengden av slitasje de tåle under et løp. Det finnes ulike modeller av Bridgestone motocross dekk avhengig av overflaten som de er tiltenkt. M23 og M22

Disse spesielle modellene er bygget spesielt for vanskelig terreng. De er enestående ved at slitebanen og konstruksjonen er utformet for å gripe fast i bakken for å la de enkelte styre motorsykkelen på en rett linje ganske godt. Bridgestone markedsfører disse spesielle produkter som en grunnleggende modell for nybegynnere motocross sjåfører på grunn av stabiliteten de gir. I tillegg til disse faktorene, Bridgestone M23 og M22 er billig i forhold til andre motocross dekk modeller.
M25 og M26

Bridgestone Motocross M25 og M26 er dekk som er utformet spesielt for å arbeide gjørme og sand. Hva gjør disse modellene spesielt praktisk å bruke er at de har selvrensende trinn som gir mulighet for overlegen trekkraft selv i vanskelig terreng. Bridgestone har designet disse dekkene å ha et bredt padle design for å forbedre ytelsen til bakhjulene.
M25 og M26

Bridgestone Motocross M25 og M26 er dekk som er utviklet spesielt for å arbeide gjørme og sand. Hva gjør disse modellene spesielt praktisk å bruke er at de har selvrensende trinn som gir mulighet for overlegen trekkraft selv i vanskelig terreng. Bridgestone har designet disse dekkene å ha et bredt padle design for å forbedre ytelsen til bakhjulene.
M403 og M404

Formulert for Intermediate terrenget, motocross M403 og M404 er den største utvalget av off-road dekk som kan fungere godt på ulike typer underlag. Den fremre delen av dekkene sørge for en MX-cap og base for å gi støtdemping og intens trekkraft. I tillegg til disse funksjonene, er det husets form av dekkene større i forhold til andre modeller, slik at kontaktflaten er økt, og dekket er bedre rustet til å håndtere ujevnheter på veiene.
M203 og 204

Disse spesielle dekk gjøre bruk av de mest moderne dekk teknologi som gjør at den kan bevege seg godt i både myke og middels overflater. Bridgestone formulert bedre grep trekkraft og en retningsbestemt mønster rotasjon for å gi bilen bedre stabilitet. En annen effekt av dette er at det tillater motocross rider å gjøre brå stopp uten dekkene sviktende. Bridgestone 203 og 204 modeller også ta hensyn til bruk av fire-takts maskiner og dermed kommer i forskjellige størrelser. For baksiden, de M204 har et mønster som har bredt mellomrom for å unngå skrens i en fast base.
Bilder M401 og M402

M401 og M402 er Bridgestone svar til etterspørsel etter innsatsvarer terreng motorsykkeldekk. De utfører relativt godt på ulike overflater som sandy til gjørmete terreng. Hva gjør disse modellene unikt er det faktum at Bridgestone har redesignet sitt senter og skulder blokker for å gi rytteren mer kontroll i tilfeller av nedlegg. Den M401 og M402 er rør type dekk og dermed ha et senter sammensatte og mindre tett side blokk sammensatte. Effekten er at jernbane er forbedret, spesielt ved kjøring i svinger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98023.html

Previous:
Next:

dekk