Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan måle Truck Tires

Om en lastebil motor er endret eller lager, må kraften produseres av motoren gå gjennom dekkene før den kan overføres til bakken. Brede dekk er mer effektiv på å overføre denne kraften og i å øke dekkets evne til å gripe veibanen, men fører til et tap av drivstoff kjørelengde. Dekk som er for stort kan utvide utenfor hjulet brønner, nødvendiggjør installasjon av skvettlapper, men kan også gni mot hjulet godt når dekkene er slått. Av disse grunner, er riktig måling lastebildekk er av avgjørende betydning. Legg merke til at med unntak av rim diameter, er nesten alle målinger for lastebildekk beregnet i millimeter i stedet for tommer. Du trenger:
Måle enhet som kan lese i inches og millimeter.
Vis flere instruksjoner
en

Mål den totale bredden på dekket. Den samlede bredde er avstanden mellom utsiden av en sidevegg (den side av dekket) til utsiden av den motstående sidevegg. Denne målingen omfatter alle dekorasjoner på siden av dekket, som for eksempel dekk produksjon etikett. Du skal ta denne målingen, må dekkene være skikkelig oppblåst og montert opp på lasteplanet.
2

Mål delen bredden på dekket. Seksjonen bredden på dekket er den totale bredden på dekket, minus eventuelle dekorasjoner på siden av dekket.
3

Mål slitebanen bredde. Slitebanen bredde er avstanden fra den indre kant av slitebanen til den ytre kanten av slitebanen.
4.

Mål den totale diameter av dekket. Den totale diameter er avstanden mellom toppen av slitebanen på den ene side av dekket til den øverste av slitebanen på den motsatte side av dekket.
5

Måle seksjon høyden av dekket. Seksjonen høyde er den vertikale avstanden fra toppen av slitebanen til vulsten sete. Vulsten sete er den indre del av dekket som ligger an mot hjulet. Du skal ta denne målingen, må dekkene monteres på rattet, og det må ikke være noen belastning på dekket.
6

Mål felgen diameter. Den kant diameter er avstanden mellom de felgsetene på motsatte sider av dekket. Rim diameter måles i inches snarere enn millimeter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98022.html

Previous:
Next:

dekk