Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Les dekkdimensjoner on Wheels

Dekk er identifisert av en kode trykt på sideveggen av dekket som hjelper kundene til å identifisere hva slags dekk de kjøper og dimensjonene på dekket slik at de gjør at det passer deres kjøretøy. Å sørge for at du kjøper et dekk i riktig størrelse er viktig. Vanligvis kan riktig dekkdimensjon for kjøretøyet bli funnet i brukerhåndboken. Instruksjoner
en

Finn starten av dekkets tjenestebeskrivelse. De fleste dekk vil begynne med enten en "P" for P-metriske dekk, som brukes primært på personbiler, "T" for reservedeler dekk eller "LT" for lett lastebil dekk.
2

Identifiser de neste tre sifre som etterfølger start av tjenesten beskrivelse. Dette tallet representerer bredden av dekket i millimeter. For eksempel, hvis dekkets tjenestebeskrivelse var P210/55R14, vil bredden på dekkene være 210 millimeter.
3

Identifiser følgende to siffer, som representerer sideveggen størrelsesforhold. Sideveggen sideforhold utgjør forholdet mellom høyden av dekket, målt fra kanten på slitebanen, dividert med bredden av dekket. For eksempel, hvis dekkets tjenestebeskrivelse var P210/55R14, ville sideveggen sideforholdet være 55 prosent.
4

Hopp brevet følger sideveggen sideforhold og lokalisere de to neste tallene. Disse to tall representerer diameteren av dekket, målt i inches. For eksempel, hvis dekkets tjenestebeskrivelse var P210/55R14, vil diameteren være 14 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98103.html

Previous:
Next:

dekk