Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Er Tire Dressing Trygt for mine dekk?

Shiny dekkene ser nye og bidra til å forbedre den generelle utseendet på bilen din . Tire dressing gir utseendet , men det kan ikke være sunt for dine dekk. Avhengig av den type som benyttes , kan en slik bandasje faktisk forårsake skade . Vann vs løsemidler
p Det er to typer dekk dressinger : vannbaserte og løsemiddelbaserte . Begge gjør dekkene ser skinnende og nye , men de er svært forskjellige i hvordan de påvirker dine dekk. Mens vannbasert dekk dressinger er vanskeligere å finne , de er definitivt et bedre valg .
Dekk og lakkskader

Løsemiddelbaserte dekk dressinger kan skade dekkene . Dette er forårsaket av en reaksjon mellom kjemikaliene i løsningsmidlet , gummien i dekkene , og UV-stråler fra solen. Denne reaksjonen fører til en nedbrytning av sideveggen . En ytterligere bekymring er maling skade forårsaket av dekk- dressing som sprøytes opp fra dekkene. Hvis det ikke fjernes , kan det skade bilens lakk . Med vannbasert dekk dressinger dette er ikke et problem .
Miljøvennlig

En sjekk for vannbaserte dekk dressinger er deres miljøvennlig natur . I kontrast , løsemiddelbaserte dekk dressinger inneholder sterke kjemikalier som kan være skadelige for miljøet .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98295.html

Previous:
Next:

dekk