Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Fordelene av større dekkdimensjoner

Utallige alternativer er tilgjengelige for å endre utseendet på bilen din: frontrute, tilpasset maleri, vinger eller spoilere, og kroppen modifikasjoner er bare noen få eksempler. Selv om disse endringene skape et unikt utseende til bilen din, har de ikke mange faktiske fordeler når du kjører. En estetisk alternativ som skaper en bedre kjøreopplevelse er å endre dine dekk til en større størrelse. Større dekk vanligvis koster mer enn vanlige dekk, men hvis du er villig til å bruke noen flere dollar, vil du få noen betydelige fordeler fremfor mindre dekk. Håndtering

svinger i høy hastighet kan være farlig. Ofte vil du høre en bil hvin som det går rundt et hjørne raskt. Dette er et resultat av dekket gli på grunn av mangel på overflatearealet av dekket berører bakken. Å ha et bredere dekk skaper mer areal som vil berøre bakken. Dette gir deg bedre grep, som gjør det lettere å håndtere en bil som det går rundt svinger i høy hastighet.
Safety

bilens evne til å stoppe raskt øker sikkerheten , som du er mer sannsynlig å stoppe før den treffer noe når du kjører et kjøretøy som kan stoppe raskt versus en som ikke kan. Som med håndtering, vil et bredere dekk skape mer friksjon mellom dekket og veibanen, noe som til syvende og sist er det som stopper et kjøretøy. Jo mer motstand du har, jo mer "sticky" et dekk og jo raskere den er i stand til å stoppe.
Lagersalg

Endre dekkets størrelse kan også bety øke den totale høyde av dekket. Fordelen med dette er at høyere dekk vil heve bilen opp høyere, og dermed skape mer klaring. Dette er spesielt nyttig med off-road kjøretøy, som kjører over objekter som kan treffe bunnen av kjøretøyet.
Jevnere Ride

Måten en bil "rides" ; - hvor glatt eller humpete turen føles - når drevet kan ha en stor innvirkning på kjøpet interesse og hvor mye noen er villig til å betale for den bilen. En større dekk kan redusere støt, og for en jevnere tur, med "gjennomsnitt" veibanen over et større område, slik at små humper er ikke så merkbar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98080.html

Previous:
Next:

dekk