Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Enorme bak Motorsykkeldekk Opplæring

Installere en større dekk på baksiden av en motorsykkel, spesielt en cruiser eller chopper stil modell, har blitt litt av en trend blant tilpassede sykler. Men det er noen endringer man må tilpasse seg når de bestemmer seg for å gå denne ruten. Motorsykler ri på rundhet av et dekk, ikke den flate sentrum som biler gjør. Som et resultat, mens en bredere dekk mens gi mer trekkraft, fører det til at rytteren ha for å styre motorsykkelen annerledes. Du trenger
Pipenøkkel og stikkontakter
unbrakonøkkel satt
Bredere dekk og matchende bredt bak felgen og navet
En venn for å hjelpe
Vis flere instruksjoner

en

Før du kjøper større dekk, ta motorsykkelen til butikken eller leverandøren og spør om du kan låne en for et øyeblikk å øyeeple det mot sykkelen. Sett dekket på linje med foran eller bak på sykkelen hvor du vil installere det. Se på bredden av dekket og sjekke for å se om du har nok klaring før du installerer det slik at du ikke vil gnisse mot noe når den spinner på akselen. Velg en mindre bredde dekk hvis estimeringen ser ut som det vil gni.
2

Bruk en pipenøkkel og stikkontakter for å løsne og fjerne eksisterende hjulet fra sin hjulnavet. Løsne aksel nøtter med en pipenøkkel og trykk akselen ut av navet. Koble kjedet fra navet kjedehjul. Trekk den gamle felgen ut og på motorsykkelen.
3

Kjøp riktig bredere dekk og matchende bak felgen hub fra en forhandler, butikk eller deler leverandør. Sørg for å kjøpe et nytt dekk og ikke en brukt en. Har giveren eller butikk installere dekk på matchende størrelse felgen for deg med et nytt dekk ventil (dette vil spare deg bryet med å gjøre det selv). Forsikre deg om at forhandleren skikkelig balanserer dekket også.
4

Plasser dekk bak motorsykkelen slik at bremsen rotoren festet til bakhjulnavet linje med posisjonen til den bakre bremsekalippernes på sykkel ramme. Fest bøylen på rotoren og bekreft det er i riktig posisjon. Sikre bøylen med kalipperens bolter og en umbraconøkkel (denne delen kan ta en venn til å holde dekket mens du utfører). Sett akslingen bar gjennom den bakre rammen støtter og hjulet hub etter smøring den riktig. Plasser hjulakselen på plass i den bakre rammen støtte når helt inn gjennom rattet. Monter kjedet tilbake på bakhjulet kabelarhjul festet til baksiden hub.
5

Sett låsene som holder akslingen på plass når kjeden er strammet ordentlig. Fest aksel med aksel nøtter og stram med en pipenøkkel. Stille opp mutteren med stiftdonsinsats merking på slutten av stramme og sette inn låsepinner å holde nøtter løsner. Bøy låsepinner tilbake med tang slik at de ikke faller ut.
6

Sitt på motorsykkel og rull den frem og tilbake for å bekrefte igjen det nye dekket kanten ikke gnisser mot noe en gang installert. Sjekk at alle gjenværende bolter og muttere er sikret ordentlig og oppbevar den gamle hjulet og rim et sted der det ikke vil ruste eller bli utsatt for elementene (det kan være lurt å bruke det igjen).
7

Ta motorsykkelen for en prøvetur og justere kjørestilen din til å håndtere de nye styring kravene i forskjellig dekkdimensjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98281.html

Previous:
Next:

dekk