Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan velge en Snow Chain Size

Selv erfarne sjåfører får i ulykker når veiene er dekket med plater av is eller store snøfonner. Siden dekkene ikke kan få trekkraft på glatt underlag, biler spinne ut av kontroll. Øke trekkraft ved å installere kjettinger på dekkene dine. Kjedene gripe inn vegens overflate for å minske sjansen for en ulykke. Snø kjeden størrelser varierer, og du må kjøpe riktig størrelse til å unngå skader på veien eller dekkene. En snø kjede som er for løse eller for stramme kan gni mot dekkets sidevegg og forårsake en utblåsning. Instruksjoner
en

Les bilens brukerhåndboken for å bestemme dekk klasse av kjøretøyet. Ifølge AutoMedia.com, klasse S biler krever en snø kjede som kan romme størrelsen på hjulet også. Når du vet at dekket klasse av bilen din, se etter kjettinger som liste som klassen på emballasjen.
2

titt på dekkene du ønsker å pakke i kjettinger. Dekkets sidevegg viser den eksakte størrelsen på dekk ved hjelp av tall og bokstaver, for eksempel "P225/50R16 91S". Skriv ned disse tall og bokstaver, og ta den med deg når du kjøper kjettinger.
3

Besøk en automatisk forsyning butikken for å kjøpe kjettinger. Se på pakken for å se om den kan romme dekkdimensjon du skrev ned. Hvis du er usikker på om du har riktig dekk-kjeden, spør en megler for å få hjelp. De bør være i stand til å finne en snø kjede som passer dine dekk basert på størrelsen koden.
4

Installer kjedene for en testkjøring mens været fortsatt er god basert på instruksjonene i emballasjen. Avgjøre om kjettinger passer. Hvis de ikke gjør det, bringe dem tilbake til automatisk forsyning butikken. Om de passer, ta dem av dekkene og vente med å bruke dem når det er en is eller snø storm.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98152.html

Previous:
Next:

dekk