Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Dekkdimensjon Lover

Det er en vanlig misforståelse om hva slags retningslinjer brukes til å regulere dekkdimensjon på modifiserte off-road lastebiler. De fleste mennesker feilaktig tror at den gamle føderale systemet for maksimal dekk diameter er fortsatt universelt håndheves, men det nyeste systemet for håndheving har mer å gjøre med overordnede kjøretøy målinger og bakken klaringer, og varierer fra stat til stat. Bumper Høyde

De mest universelle lover som gjelder støtfanger høyde, som er selvfølgelig påvirket av dekkdimensjon, men varierer etter hvor mye lift manipulert inn i suspensjonen. States regulere støtfanger høyde for å sikre at løftet off-road lastebiler ikke har støtfangere så høye at de treffer et bilens vinduer i stedet for sidepaneler eller trunk lokk i tilfelle en krasj. Stater har mange forskjellige måter å etablere en forsvarlig støtfanger høyde.
Kjørelys

Like viktig som støtfanger høyde er frontlys høyde. Tross alt, du kan ha de skarpeste frontlykter i verden, men hvis ingen kan se deg i sine speilene fordi lysene er 9 meter over bakken, da frontlysene gjør lite bra. De fleste stater begrense frontlys høyde til rundt 52 ​​inches, men andre stater som Montana vil tillate så mye som 72 inches.
Dekkbredde

En av de få universelle dekk restriksjoner på bøkene gjelder dekkbredde. Dekkene seg selv kan være så bredt som du vil, men nesten ingen stat tillater dekkene til å holde ut lenger enn bilens fendere. En tilstand som gjør at dette er Kentucky, hvor du kan praktisk talt klapse en lisens plate på Big Foot og kjøre den. Denne loven kan være ganske lett undergravd i de fleste tilfeller ved å kjøpe og installere ettermarkedet fender fakler brede nok til å dekke dekkene.
Headroom

Som trailere, pick- opp lastebiler må også være i stand til å passe under broer på motorveien. De fleste stater vil gi deg 13 fot, 5 tommer uten tillatelse, som vil tillate deg å fjerne noen bro på utdanningen. Husk imidlertid at veiene utpekt som parkways (slik som de som finnes i New Jersey) har ofte bro høyder så lavt som 12 meter, og eldre byer som Chicago og Philadelphia har et stort antall 10-fots broer innenfor bygrensene.
løfte restriksjonene

Økt dekkdimensjon oftest krever en økning i kroppshøyde for å imøtekomme dekkene. Mange stater som New Jersey, Mississippi og Georgia har lover på plass som sier at et kjøretøy ikke kan endres til å gå over eller under 4 til 8 inches fra lager kjørehøyde, uavhengig av dekkdimensjon.
Vehicle Størrelse

Mange stater vil tillate større kjøretøy å ha større dekk og høyere ride høyder, som vanligvis diktert av lastebilens totalvekt. For eksempel lar Ohio kun en 24-tommers fremre støtfanger høyde for de under £ 4500, 26 inches for 4501 til £ 7500 og 31 tommer for kjøretøy over 10.000 kg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98082.html

Previous:
Next:

dekk