Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

All Terrain Vs. Helårsdekk

All-terrain dekk er utviklet for å fungere best av veien mens helårsdekk er utviklet for å fungere best på veien. Den tiltenkte bruk for dekket beste bestemmer hvilken type å kjøpe. All-Terrain dekk

All-terrain dekk er generelt utformet for å fungere godt på en rekke overflater, noe som fører til en mer åpen grep mønster med økt motstand mot vannplaning. De er designet for bedre off-road ytelse.
Dekk I Helårsdekk

helårsdekk fokusere på bare fortau kjøring og er utformet for å arbeide i mange forskjellige vær forhold. De er ikke optimalisert for off-road ytelse.
Rullemotstand Sammenligning

Rullemotstand er hvor mye friksjon dekket fører beveger seg over fortauet. Helårsdekk generelt rangeres høyere i rullemotstand, som gir besparelser i drivstoff brukt til å flytte bilen.
Håndtering og bremsing Sammenligning

All-season dekk gir bedre håndtering på fortau enn all-terrain dekk, og all-season dekk bremser fortere også. Pleier all-terrain dekk for å gi bedre bremseeffekt i vann, bidrar til å forhindre vannplaning.
Totalt Sammenligning

Totalt begge typer dekk prestere bedre i de områdene de ble utformet til, all-terrain off road og all-sesongen på veien. Kjøp dekk som er utformet for hvor de skal brukes. Dekkytelse varierer mye, være sikker på å undersøke enkelte dekk mer enn generell bruk

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98059.html

Previous:
Next:

dekk