Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan endre en Pressure Indikator ventilen stammen

Valve-tilkoblede dekktrykk overvåkningssystemer, eller TMPS, måle trykket på innsiden av slangeløse dekk. Sensorene måle trykket i dekket, og videresende informasjonen til en transceiver som er koblet til kjøretøyets datamaskin ombord eller monteres i førerhuset på kjøretøyet. Batterier makt sensorene i cirka fem til syv år. Nyere modeller av dekk-press overvåkingssystemer øke påliteligheten og nøyaktigheten av målingene. Du trenger
Flathead skrutrekker Vis
Små halvmåne skiftenøkkel
Tenger
Flytende oppvask-såpe
Towel
Flere Instruksjoner
Ventilspindel fjerning

1.

Finn største kulde-dekk-trykk av bilens dekk. Utskifting ventilspindlene bør matche trykket krav dekket. Dekk med 65 psi eller mer krever høyt trykk ventilspindlene.
2

Fjern hjulet fra bilen og luften ut av dekkene. Skyv dekkanten vekk fra felgen på ventilspindelen befinner seg. Løft dekkanten over TPMS enheten for å unngå skade på TPMS.
3

Fjern TPMS skjermen fra baksiden av ventilen stammen. Små verktøy, for eksempel en halvmåne skiftenøkkel, kan bli pålagt å koble TPMS fra ventilen. Noen design gjør at du kan skru de TPMS fra ventilen. Fjern TPMS i henhold til produsentens anvisninger.
4

Sett inn en flat skrutrekker under kantene av ventilen stammen for å løsne materiale fra felgen. Ikke riv metallet på felgen.
5

Ta tak foran på ventilstammen med en tang. Skyv ventilstammen gjennom felgen. Roter ventilspindelen for ytterligere å løsne ventilen fra felgen. Kast den gamle ventilen stammen.
6

Rengjør ventilen stammen er rim hullet med et mildt vaskemiddel. Flytende oppvaskmiddel og vann er tilstrekkelig. Tørk området og inspisere for eventuelle gjenværende rusk eller forurensninger. Gjenta rengjøringsprosessen etter behov.
Ventilspindel Installasjon
7

Fukt ventilstammen sittegruppen med flytende oppvaskmiddel. Anvende en liten mengde oppvaskmiddel til ventilen-stammen hullet i felgen.
8

Sett toppen av ventilen gjennom ventil-stammen hull fra innsiden av felgen. Trekk ventilen stammen gjennom hullet med tang til den er helt på plass. Drei ventilen stammen for å sikre kanten av ventilen stammen ikke er bøyd. Ventilstammen dukker på plass som det fullt seter.
9

Koble TPMS system til bunnen av ventilen stammen, som ligger inne i felgen. Maskinvare som brukes til å koble TPMS kan brukes om igjen hvis maskinvaren er i god stand.
10

Trekk perle av dekk over toppen av TPMS og ventil-stammen sitteplasser. Seat perle mot felgen.
11

Pump opp dekket til maks kulde trykk. Sjekk for lekkasjer. Kontroller TPMS system for å sikre tilkobling til transceiver.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98324.html

Previous:
Next:

dekk