Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Firestone Firehawk Tire Bekymringer

The Firestone Firehawk er en all-season dekk beregnet for sedan og skåler. Den Firehawk dekk har en asymmetrisk høy silica mønster med store utenfor skulder blokker. Dekket har en polyestersnor kroppen med hard gummi sideveggen forsterkninger. Dekkene har en fem-års eller 50 000 kilometer (40.000 på W-rated) slitebanen-life garanti. Sound

Firestone hevder Firehawk dekk "... designen har Firestone er Veri-pitch sekvensering av blokk former og størrelser for å bidra til å redusere mønster støy." Anmeldere sier dekkene veldig høyt etter 20000 miles og så høyt at de ikke kan holde samtaler i bilen eller høre radio spiller etter å ha kjørt 40 000 miles på dem. Ved inspeksjon dekkene synes å ha små kuler tas ut av dem. Dette kalles "nedtrykk", og dekk med nedtrykk må erstattes av sikkerhetsmessige grunner. Denne forringelsen av dekkene skyldes produksjon med lav kvalitet materialer.
Vibrations

Brukere klager ofte av fronten rister eller skjelvende, og dekkene følelsen som hvis de er ubalansert. Anmeldere oppgi problemet vedvarer selv etter å få dekkene balansert. Noen anmeldere kreve ekstra vibrasjoner har ført til løsning av bolter og overdreven knirker i bilen kropp.
Utblåsninger
p Det har vært rapporter om disse dekkene blåser ut. Mange av Firestone er dekkene har blitt tilbakekalt på grunn av utblåsninger. En utblåsning er den plutselige deflasjon av et dekk mens du kjører. Utblåsninger er svært farlig ved høye hastigheter fordi det er lett for sjåføren å miste kontrollen over bilen når dekket blåser ut. Firestone Firehawk GTA-02 dekk ble tilbakekalt på grunn av utblåsninger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98273.html

Previous:
Next:

dekk