Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan lage Dekk stikke ut

Vanligvis brukes for Jeeps når du arbeider med store, ettermarkedet dekk eller for tilpassede biler der stilen av kjøretøyet krever dekkene å stikke ut forbi kropp, hjul avstandsstykker er tilgjengelig for et bredt spekter av kjøretøy typer og design. De kan brukes for show biler, lastebiler, off-road kjøretøyer og ytelse racing, alt avhengig av dine prioriteringer og behov. Hjul avstandsstykker kan brukes for alle typer kjøretøy, og kan installeres av hvem som helst med tilgang til vanlige garasje verktøy og et par timer med fritid. Du trenger
Bil heis /bil jack
Jack står
Muttertrekker
Air kompressor
Vis flere instruksjoner
en

bestemme på type program du bruker hjulet avstandsstykker for. Mens installere wheel spacers gjør at bilens dekk mellomrom for å utvide, det er praktiske begrensninger på hvor langt du kan faktisk plass på grunn av sikkerhetsmessige hensyn. En road kjøretøy, for eksempel at du kjører hver dag vil ikke være i stand til å være så fordeles så mye som et show bil.
2

Parker bilen på en flat plass, for eksempel en garasje eller innkjørsel og sikre at parkeringsbremsen er på. Blokker hjulene med en stein eller trestykke for ekstra sikkerhet. Løft den siden av bilen du ønsker å jobbe videre med en bil heis eller knekt, og plassere en jack stå under akselen slik at du har stabilitet når du installerer flis avstandsstykker.
3

Fjern dekkene fra bilen. Bruk en muttertrekker til å løsne og fjerne mutrene som holder dekket på plass, og fjern den fra bilen. Åpne spacerens kit og fjerne spacer pluss tilsvarende nøtter som fulgte med den. Plasser spacer på hjulet stud og skru den med nøtter fra settet. Gjenta prosessen for hvert enkelt dekk du vil forlenges.
4

Sjekk hver spacer en siste gang for å sikre at det er strammet riktig på plass. Skifte dekk og skru dem på plass. Trekk til hjulmutrene for dekk i et stjernemønster, som arbeider din vei fra en bolt til et annet før du har strammet alle av dem på plass. Senke bilen og teste dine nye avstandsstykker for å se hvordan de har forbedret håndtering eller utseendet på bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98290.html

Previous:
Next:

dekk