Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Slik installerer Link-stil Snøkjettinger

Kjettinger vikle rundt dekk på biler, lastebiler og sport nyttekjøretøyer for å redusere risikoen for å skli på glatte vinterforhold. På enkelte steder er kjettinger som kreves for å reise på enkelte veier i løpet av vinteren. De er ekstremt viktig når man kjører på veier uten vintervedlikehold hvor det er en høy risiko for å bli sittende fast uten tilgang til hjelp på et avsidesliggende sted. Det finnes ulike typer kjettinger, og hver har sin egen metode for installasjon. Link-stil kjettinger har deler av lenker som ligger i intervaller rundt dekk. Du trenger
Link-stil kjettinger
Cam verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Lay snøen kjeden flat, med korset kjede kroker ned og bort fra dekket, og fjerne alle vendinger i kjeden. Den avrundede siden av cam låser vil møte kanten, løpebane side, av dekket.
2

Ta den ene enden av link-stil snø kjeden over dekket så kjedet er drapert rundt dekk med de to ender hengende ned på hver side. Plasser enden av kjeden mot fronten av dekket og trekk den rett.
3

Kjør bilen fremover til spaken festet er omtrent samme høyde som akselen på kjøretøyet.
4

Hekt innsiden festet på innsiden av dekket først. Sett enden av kjettingen over festeelementet til den passer inn i det grove. Trekk festet stramt og skyver ringen i posisjon over festeinnretningen for å feste kjettingen. Kjøre bilen ca ¼ mile og skru festet.
5

Stram cam låser ved å plassere cam verktøyet inn i åpningen og vri til den avrundede enden av cam låser beveger seg fra utsiden til innsiden av dekket og klikker på plass.
6

Place strammeren med jevne mellomrom rundt utsiden av dekket for å holde kjedet på plass, og stramme kjedet over dekkene.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98072.html

Previous:
Next:

dekk