Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kjøpe Hub Centric Rings for Tires

Hub sentriske ringer kan være nødvendig hvis du kjøper et par av ettermarkedet dekk. Det er viktig å vite dekkene du er interessert i og hva du må gjøre for å få dem montert riktig første gang. Dette kan omfatte hub sentriske dekk. Instruksjoner
en

Forstå hensikten med hub sentriske ringer. Hvis du har hub sentriske ringer, er bilens hjul formatert for det og må ikke forveksles med slepe sentriske ringer eller hjul. Hovedformålet er at på bygging av hjulet system, ringene også tjene til å jevne vibrasjoner når du kjører.
2

Bestem på hjul og dekk du får. Dette vil gjøre en stor innvirkning på hvorvidt du trenger hub sentriske ringer til bilen din. Kontroller at hjulene du får er hub sentriske og ikke slepe sentriske eller de vil ikke jobbe for ditt kjøretøy.
3

sammenligne avstanden mellom den indre diameter på navet og centerbore av ettermarkedet hjul du har kjøpt, og dette gapet er navet sentriske ring størrelsen du vil trenge å installere. Et hjul og dekk butikk kan hjelpe deg å få nøyaktig måling for hub sentriske ringer. De kan også bistå i å finne de riktige og installere dem.
4

Kontakt en lokal dekk og hjul butikk for mer hjelp, til å kjøpe hub sentriske ringer og /eller installere dem. Det er viktig at de blir gjort riktig første gang for å hindre vibrasjoner. Hvis du får hjulene fra en større ettermarkedet selskap, kan du få ringene som en del av pakken.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98008.html

Previous:
Next:

dekk