Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kjøpe Dekk Basert på Load Ratings

The belastning på dekk indikerer hvor mye vekt som dekk kan holde vertikalt. Dette er mengden av vekten dekkene støtte ved å støtte bilen og noe på innsiden av det. Instruksjoner
en

Bestem hvor mye vekt du trenger dekk å holde. Kanskje du kjører en personbil som du ikke laster ned. Alternativt, kanskje du kjører en lys plikt lastebil som du av og til bruker til å bære last på lasteplanet. På den annen side, kanskje du kjører en heavy duty lastebil og hale en trailer ganske ofte. Finn ut hva din bilens maksimale GVWR eller totalvekt er. Dette er den maksimale vekten kjøretøyet kan støtte.
2

Finne ut hva belastning du trenger dekk å ha. Hvert dekk skal ha muligheten til å støtte en fjerdedel av mengden av GVWR. For eksempel, hvis bilens GVWR er £ 6,700., Deretter hvert dekk bør være i stand til å støtte minst £ 1675. Dekk har tilkoblingsverdiene som tilsvarer hvor mye vekt de kan holde. For vårt eksempel, GVWR vekt på £ 6700., Bør dekkene har en belastning på minst 99, som tilsvarer en vekt på £ 1709.
3

Vit at du kan finne Etter belastning etter dekkdimensjon kode på et dekk, som vil se omtrent slik ut eksempel P235/70R16. Etter belastning vil være et tall mellom 71 og 150, etterfulgt av en bokstav. Tallet tilsvarer med vekten at dekk kan bære, som sett på en bæreevne tabellen (se Ressurser).
4

Forstå at du kan kjøpe dekk som er i stand til å holde mer vekt enn nødvendig . Dette er faktisk en god idé, i tilfelle tilfelle du trenger å hale en mye tyngre last enn vanlig. Du kan kjøpe dekk med høyest belastning du ønsker, så lenge dekket passer din bil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98007.html

Previous:
Next:

dekk