Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Dekkdimensjon Alternativer

Dekk er tilgjengelig i ulike størrelser for biler, lastebiler, traktorer, motorsykler, terrengkjøretøy og 18-wheel semi-lastebiler. Alternativene for dekkdimensjoner er forskjellige på grunn av alle de nødvendige målinger for å bestemme egenskaper av hvert dekk. Måletyper for dekk dimensjonering inkludere biltype, service endring type, bredde, sidevegg ratio, intern dekk materiale, dekk diameter og hastighetsklasse. Format

Dekkdimensjoner er uttrykt i et bokstavene og tallene i et format for tre tall eller bokstaver, en skråstrek, og fem tall eller bokstaver, som ABC /DEFGH. Et tillegg tre nummer eller bokstavkombinasjon legges som tjenesten beskrivelse som beskriver dekkets load indeks og hastighetsklasse.
Dekktype

første bokstav eller et tall i størrelsesformat beskrivelse beskriver typen dekk eller kjøretøyet dekket skal brukes til. P representerer en personbil, er T en midlertidig eller reservehjul, er LT en lett lastebil og C er et kommersielt kjøretøy, blant annet beskrivelser. Noen ganger er dette brevet er plassert på slutten, eller ingen dekktype indikasjon er inkludert for å betegne metriske dimensjonering.
Dekkbredde

Width er også et alternativ for dekkdimensjon. Bredden er vanligvis uttrykt i tre-sifret nummer etter dekktype sin indikerer brev. De tre-sifret tall bestemmes av millimeter måling mellom sideveggene i dekket.
Sidewall Aspect Ratio

tosifret tall etter skråstreken angir sidevegg sin høyde i forhold til bredden av dekket mellom hver sidevegg. Dette representeres som et forhold, et tosifret nummer ved hjelp av målinger av sidevegg høyde og § bredde i millimeter.
Bygg og vurdering

Etter den tosifrede tall som representerer sideveggen sideforhold er en eller to bokstaver som angir hastigheten vurdering og interne konstruksjonen av dekkene. Intern konstruksjon er representert med en av bokstavene R, D, B eller F, som beskriver hvordan gummien i dekket er bygget sammen inne i dekket for å danne skallet av dekket. En hastighetsklasse av ZR er noen ganger brukt i stedet for de interne konstruksjonen bokstaver på moderne dekk som har hastighetsklasse.
Diameter

Tire dimensjonering alternativer inkluderer diameter størrelsen på et dekk. I det formatet som brukes til å identifisere en dekkdimensjon, de to siste sifrene i femsifret kombinasjon etter skråstrek representerer diameteren på dekket i inches. Halv inches er også representert som et desimaltall. Passasjer og lette nyttekjøretøyer vanligvis har en diameter på mellom 8 og 28 inches.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98047.html

Previous:
Next:

dekk