Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan sette Fluid i Tires

Det er to primære grunner til å sette væske i dekkene. Den første er å legge flat-fixing produkter som tetter hull i dekkene. Det andre er å tilsette flytende kalsium til dekket for signifikant vektøkning. Flat-fix væsker og kompositter generelt er designet for sykler og personbiler, men også programmer i RVs, ATV og lastebiler. Flytende kalsium er vanligvis satt i traktordekk eller andre verktøy dekk som ballast. Den ballast skaper betydelig vekt og trekkraft gevinster. Begge fluidtyper er satt inn i dekket ved hjelp av den samme prosessen. Du trenger
Valve stem kjerne remover
Plastikkslange
Vis flere instruksjoner
en

Roter dekkene for å plassere ventilen stammen på toppen av hjulet. Posisjonering av ventilspindelen på toppen vil tillate tyngdekraften å trekke væsken til bunnen av hjulet.
2

Fjern ventilstammen. Sett ventilen stammen kjernen flytting verktøyet, og slå mot klokken for å frigjøre kjernen. Hvis dekktrykket er høy, holde hånden din rundt ventilen stammen kjernen for å hindre kjernen fra fotografering utover fra press, når kjernen er utgitt.
3

La luften være utvist fra dekket.
4

Fest et plastrør på utsiden av ventilen stammen. Dette røret er vanligvis utstyrt med flatskjerm-fix produkter, men må kanskje kjøpes for andre programmer. Røret bør passe tett rundt ventilstammen spissen for å tillate innføring av væsken uten tap. Det kan være nødvendig å smøre på innsiden av plastrør for å lette feste til ventilstammen.
5

Fest plastrøret til flasken av væske. Røret bør sikkert passe over den koniske enden av flasken tips.
6

Klem væskefylt flaske å overføre væsken dekket gjennom plastrør. Det kan være nødvendig å kople slangen fra tid til annen for å tillate tilførsel av luft inn i flasken for videre tapping. Og slipper luft inn i flasken, tipset flasken oppreist før du fjerner plastrør for å unngå søl.
7

Koble slangen fra ventilen stammen.
8

Erstatt ventilkjernen ved å skru det tilbake i ventilstammen. For noen flytende applikasjoner, kan det være nødvendig å lett skyll innsiden av ventilen stammen for å fjerne eventuell gjenværende væske.
9

Pump opp dekket til normalt driftstrykk.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98287.html

Previous:
Next:

dekk