Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan kjøpe selvtillit pumping av dekk

Self-oppblåsing dekk er en revolusjonerende oppfinnelse som gjør bilen din til å justere lufttrykket i henhold til terrenget. Sikre riktig dekktrykk garanterer den beste ytelsen og høyest sikkerhet i en gitt tilstand. Self-oppblåsing dekk er ikke lett tilgjengelig for alle typer kjøretøy, men er markedet vokser. Hvis du tenker på å kjøpe selv-oppblåsing dekk til bilen din, er det et par ting du bør vurdere først. Instruksjoner
en

Bestem hvorvidt self-oppblåsing dekk er tilgjengelig for din bil. Hvis du kjører et militært kjøretøy eller en stor kommersiell lastebil, er sjansen stor for at du kan ha en selv-oppblåsing dekk system installert. Hvis en sentral selvoppblåsende dekk systemet allerede er installert i bilen din, bør det være kontroller og skjermer på dashbordet som lar deg justere dekktrykket under kjøring.
2

Velg dekk laget av den samme produsenten som din sentrale selvoppblåsende dekk system eller kjøretøyet for å sikre kompatibilitet og funksjon. Aldri utveksle stil eller merke av dekk uten først å konsultere fra bilprodusenten selv-oppblåsing dekk system.
3

Velg riktig dekk for dine behov. Enten du er på motorveien for lange timer i din semi-truck og ønsker en standard radialdekk eller du romping gjennom gjørma i din hummer og ønsker en slitebanen spesielt utformet for sumpene, det er den perfekte self-oppblåsing dekk for dine behov.
4

Purchase fem selvoppblåsende dekk i tilfelle en stor utblåsning. Selvoppblåsende dekk systemer ikke støtter standard reservedeler, så du må holde et ekstra full størrelse dekk i bilen til enhver tid. Mange dekkprodusenter som tilbyr dekk kompatible med selv-oppblåsing dekk systemer tilbyr også full størrelse reservedeler dekk mounts for ditt kjøretøy, samt reparasjon kits, skiftende kits og hjul balancers.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98003.html

Previous:
Next:

dekk