Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Kan du installere Blizzak dekk Kun på drivakselen ?

The Blizzak er et vinterdekk som er utformet for å gi grep på snø og is dekket veier . Mens Blizzak dekk kan bare brukes på drivakselen , forstår at et bilens veigrep og ytelse vil bli redusert. Blizzak dekk Forskjellen

Vinterdekk som Blizzak er forskjellig fra alle helårsdekk på to hovedmåter. Den Blizzak dekk har en mer aggressiv mønsterdesign som vil forbedre trekkraft i is og snø. Den Blizzak er også laget av et mykere materiale enn alle helårsdekk som tilbyr forbedret dekk fleksibilitet og trekkraft i kaldt vær uavhengig av veiforholdene .
Braking

Når Blizzak dekk er brukt bare på drivakselen , vil disse hjulene stopper raskere ved oppbremsing. Hvis de fremre og bakre hjul er bremse på ulike hastigheter , kan bilen begynner å spinne sidelengs resulterer i et tap av kontroll over kjøretøyet.
Håndtering
< p > En bilens kjøreegenskaper vil bli redusert hvis de Blizzak dekk er kun brukt på drivakselen . Trekkraft er nødvendig på alle fire hjul for en bil å kjøre skikkelig , spesielt når du svinger. Når de foran og bak hjulene ikke er gripende kjørebane like , kan hjulene uten Blizzak dekkene mister veigrep og raskt trekke bilen sidelengs .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98276.html

Previous:
Next:

dekk