Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan male hvite vegger svart med Tire Paint

Paint bilens hvite vegger svart for en ny look ved å legge til blanke, reflekterende spraymaling. Så lenge du unngår å male slitebanen på dekket eller den blanke indre segment, vil du skape en sømløs overflate med glatte, skarpe kanter og en tykk, skinnende glans. Vurdere å matche nye stilen på dekkene dine med interiør lær overflater eller dashbord. Hvis de er hvite eller krem, kan du velge en mørkere farge til kompliment dekkene. Du trenger
Jack
Safety støtter
Wrench
Hose
Sponge
såpevann
220-sandpapir
fuktig klut
Målebånd
Papp
Marker penn
Craft kniv
maskeringstape
presenning
Mask
to bokser med svart, blank spraymaling
Vis flere instruksjoner
1

Ta av bilens hjulkapslene. Jekke opp bilen opp. Støtt den forsiktig med sikkerhet støtter. Fjern hjulene fra bilen ved å skru hjulmutterne med en skiftenøkkel. Sett løse komponenter til side slik at de ikke får tapt. Slangen av hjulene eller skrubbe dem med en svamp og litt varmt såpevann.
2

Fjern all rust og herdet rusk fra hvert dekk. Konsentrer på vanskelige rustflekker ved hjelp av 220 eller 4-sandpapir, som har en midlere partikkelstørrelse på 0,3838-inches, i henhold til størrelser. Sikt på en jevn overflate uten støt eller korrosjon. Tørk rent og fjerne rester av støv med en fuktig klut. La det tørke i ti minutter.
3

Mål diameteren av det sentrale parti av hjulet ved dens bredeste punkt, fra en indre kant, der den møter dekkets gummi til den andre. For eksempel har en P165/75R13 serie bil en 560-13 radial måling og 4-5 tommer felgbredde, som forklart av brede hvite dekk. Tegn en papp mal ved hjelp av målinger og en tusj. Klipp ut malen forsiktig og nøyaktig ved hjelp av en kniv. Plasser den runde papp-plate over sentrale delen av hjulet.
4

Beskytt den ytre kanten av dekket ved hjelp av maskeringstape. Kjør maskeringstape rett rundt ytterkanten slik at den danner en pen, smal barriere. Gjenta prosessen med å beskytte den indre delen av hjulet og dekket kanten for hver av de fire hjulene.
5

Legg en stor presenning under dekk for å beskytte veien, oppkjørselen eller offentlig vei. Bære en maske. Rist en boks spraymaling for mellom 30 sekunder og 2 minutter for best resultat, ifølge Wood Zone. Ta av lokket. Knele ved det første dekket. Opprettholde en to-fots avstand mellom sprayboksen og dekkets overflate. Spraymaling jevnt over dekk som dekker så mye av den hvite veggen maling som mulig.
6

Gjenta prosessen med hvert dekk. Legg minst to strøk med spraymaling. La det tørke i opp til fire timer. Ha i tørt hele. Skift hvert dekk en gang tørr. Skru hjulmutterne med en skiftenøkkel. Bytt hjulkapsler hvis du ønsker det, eller la dem fristilt for et annet utseende.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98309.html

Previous:
Next:

dekk