Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan erstatte Hub Caps

Skifte hub caps på bilen din kan høres ut som en enkel prosedyre, men det vil bli bestemt av merke og modell. Hvis du erstatter originalt utstyr hub caps med ettermarkedet hub caps, husk at du får det du betaler for. Jo mer rimelig hjulkapselen erstatning, jo mindre sannsynlig vil tåle. Skifte hjulkapsler med originalt utstyr, på den annen side, kan være svært kostbart. Bestemme hva budsjettet er, og hva du leter etter til kosmetisk dekke hjulene på bilen din vil diktere hvor enkelt hjulkapslene er å installere, hvor lyst de ser ut, og hvor kostbart de vil være. Du trenger
Medium lirke barLug skiftenøkkel eller skralle og socket
Vis flere Instruksjoner
Hvordan erstatte Hub Caps
en

Se på sideveggen av dekket å bestemme dekkets størrelse. Du kan også finne dekkdimensjon på en etikett på førersiden dør jam. Det siste nummeret av din dekkdimensjon er diameteren på dekket og vil fortelle deg hvilken størrelse hjulkapselen å være på jakt etter å erstatte på kjøretøyet. For eksempel en 195/75/15 dekk størrelse skulle tilsi diameteren på dekket er 15 inches, slik at en 15-tommers hjulkapselen erstatning er hva du ville være på jakt etter.
2

Bestem hva slags av hjulkapselen Vil du erstatte på kjøretøyet. Hvis du har skadet eller tapt et originalt utstyr hjulkapselen, sjansene er du nødt til å skaffe en fra forhandler, en lokal søppelplass, eller kanskje på en online shopping tjeneste som eBay.

3

Bestem hvordan hub caps er festet til hjulene ved å undersøke de gjenværende. Det finnes flere forskjellige typer med flere ulike alternativer. Se på hjulkapselen nøye for å inspisere det som sikring hjulkapselen til hjulet før du prøver å fjerne. Prøver å fjerne en plast hjulkapselen før den er låst opp, sinnsforvirret, eller skrus vil skade hjulkapselen. Mange GM modeller har lug mutter caps som skrues inn på slepe nøtter og hold hjulkapselen sikker på dekk. Disse kan fjernes med en skralle og socket eller en hjulmutternøkkel slutt. Noen modeller har hub caps som bare lirke ut med den flate enden av en hjulmutternøkkel slutten eller en lirke bar. Noen mer avansert biler med eiker hub caps kan godt ha låsing enheter på hjulkapselen som låser hjulkapselen til hjulet og krever en nøkkel til å fjerne.
4

Før du kjøper en ny hjulkapselen, alltid finne ut om du kan prøve den på bilen først. Mange steder vil tillate deg å gjøre det eller vil også hjelpe deg. Før du kjøper på nettet, finne ut hva returrett eller prosedyren er. Kontroller at du kan returnere dem hvis de ikke passer for noen grunn.
5

Linje ventilen demme opp mot den allokerte sted på hjulkapselen for reinstallering. Det samme ville gjelde med skruen på lug mutter cap Type Hub caps.
6

Pass på når du monterer den nye hjulkapselen til hjulet at den passer ordentlig. Dette er meget viktig for pop-på hubben lokk som er festet til felgen med flikene, og en metallring. Hvis de synes litt løstsittende, altfor lett å ta av og på for hånd, er sjansen stor for at de kommer til å skille fra felgen når du kjører over en hump eller andre ugunstige kjøreforhold. Om de passer for tett, bør du ha for å fjerne dem og hvis skade vil bli påført dem når du gjør det. Hub caps bør passe tett til randen, men du ønsker ikke å bli knekke plast med en lirke bar prøver å fjerne dem.
7

Fest erstatning hjulkapselen (e) til kjøretøyet på samme måte ble den fjernet, og husk å sjekke det for stramhet de første gangene du kjører bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98021.html

Previous:
Next:

dekk