Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Alternativer å kjøre Flat dekk

En av de siste utviklingen i dekk teknologi, run flat dekk, synes å være svært kontroversielt gitt de ekstra fordelene, ennå ødeleggende handikap, at det kan gi. I lys av dette, er det flere alternativer som finnes for å kjøre flate dekk som gir både fordeler av kjøringen leiligheter og tradisjonelle pneumatiske dekk. Kjør Flat Technology

Mens run flat dekk ser ut til å ha den åpenbare fordelen av å la sjåføren å kjøre på en deflatert dekk for den tiden som trengs for å nå et dekk butikk eller bilforhandler, den tradisjonelle PAX typen løp flatt dekk, produsert utelukkende av Michelin, er raskt blitt foreldet som realiteten i saken blir tydelig.

Biler utstyrt med run flat dekk ofte unnlater å inkludere et reservehjul (for åpenbare grunner) og den aktuelle jekke utstyr å montere som reservehjul (igjen, av åpenbare grunner). Følgelig kan PAX typen dekk som er drevet for fort eller for lenge, vanligvis over 50 km /h for over 100 miles, gå i oppløsning før bilene selv når en passende verksted. Av denne grunn er mange bekymrede sjåfører på jakt etter alternativer.
Luftfylte dekk

Den mest nærliggende alternativ er den tradisjonelle pneumatiske dekk, den typen som er mest vanlig på produksjon biler. Luftfylte dekk fylt med luft med relativt kompatibel sideveggkonstruksjon og kommer i utallige merker og dekktyper. Noen tradisjonelle dekk selv har en innebygd fugemasse som kan self-reparasjon små punkteringer. Biler med luftfylte dekk er nesten alltid utstyrt med enten en full-størrelse eller liten "smultring" reservehjul og nødvendig jekking utstyr til bruk etter en utblåsning. Når du kjøper et sett med luftfylte dekk, sørge for at de er riktig montert på bilen og er passende for sesongen.
SST er

annen type dekk , SST, ser ut til å være midt bakken mellom PAX typen run leiligheter og tradisjonell pneumatikk. SST, eller selvbærende dekk, handle forsterkning ring i PAX typen kjøre leiligheter med stivere, mer befestet sideveggene. Under en utblåsning, og støtter opp sideveggen av dekket vekten av bilen mye som halvstiv ring i PAX typen dekk gjør. Den viktigste fordelen med SST s er at de er ment å bli montert som et pneumatisk dekk, i motsetning til PAX skrive inn hus flats, som har en spesiell limstreng som må være koblet til en spesiell felg og må installeres ved hjelp spesialitet utstyr.

med TPMS og kjøre Flats

Mange biler er utstyrt med TPMS, eller et dekk pressure monitoring system. I disse systemer, sensorer i hjulet varsler føreren når hvilket som helst av dekkene har et farlig lavt trykk, noe som kan bety en utblåsning. Fordi denne advarselen på forhånd vil tillate føreren å skifte dekk før utblåsningen inntreffer, presenterer det en annen grunn til at kjøre leilighetene er unødvendig. Ny teknologi blir forsket som kunne helt gjøre noen form for luftfylte dekk foreldet. Frem til da vil de ulike typene kjøre leiligheter og pneumatiske dekk alle være populære valg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98066.html

Previous:
Next:

dekk