Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan lese Dekk Labels

I 2009 skapte National Highway Traffic Safety Administration nye standarder for dekk markeringer på passasjer og lett lastebil dekk. Informasjonen omfatter ikke bare den vanlige aspektet rasjon, dekkbredde og rim diameter, men også informasjon om sammensetningen av dekk, last indeks, treadwear, trekkraft og temperatur karakterer. Her er hva merkingen betyr. Instruksjoner
passasjer dekk
en

Start med dekk navnet på den ytre ringen. Den neste bokstaven du kommer til etter navnet vil være en "P" for passasjer dekk. De neste tre tall er bredden på dekket i millimeter.
2

Les det neste nummeret forbi skråstrek. Det vil være forholdet mellom høyde og bredde. Dette er størrelsesforholdet. Den neste bokstav vil indikere hvorvidt dekket er en radial eller ikke. De neste to tallene vil være felgdiameteren koden etterfulgt av et mellomrom og deretter to bokstaver som representerer belastningen indeksen og en alfabetisk hastighet symbol.
3

Hopp over neste gap, og du vil finne en temperatur vurdering av "A", "B" eller "C" og en uvær rating, hvis den har en. Etter disse brevene vil være navnet på produsenten.
4

Les de siste tre grupper av tall for å avgjøre første slitebanen slitasje. Jo høyere tall, jo lengre slitebanen vil vare. Deretter kommer trekkraft rating. Rangeringen starter på "AA" og deretter "A", deretter "B" osv. Jo høyere rating, jo kortere bremselengde på vått vær. Det neste tall er temperaturen klasse (A, B eller C). Jo nærmere til A, som er mer varmebestandighet funnet i dekket.
5

Følg små bokstaver rundt kanten av den felg. Starter under dekk navn, vil du finne den maksimalt tillatte lufttrykk etterfulgt av USDOT dekk identifikasjonsnummer, dekket ply, sammensetning og materialer som brukes i industrien.
Lett lastebil
6

Start på utsiden ring av tall med dekk navn. Det neste tallet gruppen begynner med to bokstaver "LT" for lett lastebil. Igjen, de neste tre tallene er bredden av dekket i millimeter.
7

Finn tallene umiddelbart etter skråstrek. Dette er sideforholdet (høyde og bredde) av dekket. Hvis dekket er en radial det vil bli etterfulgt av en "R", da de to tallene representerer rim diameter.
8

Fortsett klokken rundt dekk. Den neste bokstav representerer lasten indeks, etterfulgt av en last indeks og hastighet symbol. Etter neste gap er temperaturen og enhver alvorlig snø eller værforhold vurdering det kan ha. Etter produsentens navn går klokken er maksimal lastevekt brukes som en enkelt-eller dua-montert dekk, etterfulgt av lufttrykket på dekkene med hvor disse belastning vekter er riktige.
9

begynne å lese innsiden av to små ringer under dekk navnet. Du finner sideveggen ledningen type, ply og annen merking for om det er en radial, slangeløst eller tubed dekk.
10

Fortsett å lese det neste settet med bokstaver som går med klokken. Dette er den USDOT dekkidentifikasjon fulgt av slitebanen ledningen og ply rating.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98116.html

Previous:
Next:

dekk