Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

The Best All Weather Motorsykkel gatedekk

De beste all-weather motorsykkeldekk tilbyr optimal ytelse i tørre og våte værforhold og på bygater, motorveier og motorveier. Faktorer å vurdere i å identifisere den beste all slags vær motorsykkeldekk inkluderer dekk sammensetning, dekkmønster og slitebane-til-void ratio (mengden av dekk overflaten i kontakt med veien). Sport touring dekk gir det beste dekket sammensetning, dekkmønster og slitebane-til-void ratio for all slags vær riding. Dekk Sammensetning

Sport touring dekk er skjevhet (nylon) eller radial (stål belte) konstruksjon. Dekk sammensetning er notert på sideveggen (B indikerer bias, indikerer R radial). Radialkonstruksjon dekkene har bedre holdbarhet. Bias og radialdekk fungere forskjellig, så ikke å blande partiskhet og radialdekk på samme motorsykkel uten godkjenning av motorsykkel eller dekkprodusenten.

Harder sammensatte gummi i sentrum slitebanen gir større dekk levetid. Mykere sammensatte gummi på de ytre slitebane områder forbedrer veigrepet på tørr og våt asfalt i svinger. De beste all-weather motorsykkeldekk har vanskeligere sammensatte sentrum slitebanen og mykere sammensatte ytre trå områder å kombinere holdbarhet og ytelse.
Dekkmønster

dekkmønster hjelpe direkte vann vekk fra dekk overflaten når man kjører på våt asfalt og gir veigrep under alle værforhold. Retningsbestemt dekkmønster, preget av sidespor som peker i samme retning på begge sider av dekket, spre vann i lineære ridning og svinger og gi best ytelse for all slags vær riding.

Dekk med vann- dispergering dekkmønster er laget for å kjøre i én retning, så legg merke til retningspiler på sideveggen ved montering dekkene.
Bane-til-Void Ratio
< p> Slitebanen-til-void forholdet identifiserer mengden av dekkets overflate i kontakt med veien. En lav slitebane-til-void forholdet betegner mer dekkets overflate i kontakt med veien. En høy slitebane-til-void-forhold mindre betegner dekkets overflate i kontakt med veien, og en økt evne til å dispergere vann. De beste all-weather motorsykkeldekk har en høyere slitebane-til-void ratio enn det som finnes på andre typer dekk.
Anbefalte Dekk

Sport touring dekk gir den beste dekket sammensetning, dekkmønster og slitebane-til-void ratio for all slags vær riding. Store dekk produsenter tilbyr sport touring dekk for alle typer motorsykler. Høyt rangerte sport touring dekk inkluderer Dunlop Roadsmart, Pirelli Angel ST og Metzeler Roadtek. Disse dekkene gir holdbare og prestasjonsfremmende komposisjon, retningsbestemt dekkmønster for stabile kjøreegenskaper på våt vei og høyere slitebane-til-void forholdstall.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98051.html

Previous:
Next:

dekk