Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Egenskaper av gummidekk

Gummi dekk er en viktig del av et kjøretøy, kontaktpunkt mellom en bil eller lastebil og veibanen. Gummidekk kommer i mange stilarter - for eksempel all-season radials og vinterdekk - og de kommer i varierende kvalitet og størrelser. De fleste gummidekk, derimot, uavhengig av størrelse og stil, dele visse funksjoner. Sammensetning

Alle gummidekk har en gummi og stoff sammensetning, som er støpt til størrelsen for å passe de ulike rim størrelser på biler. I tillegg er kjemikalier som tilsettes til gummi for å forbedre dens levetid og ytelse. Ståltråder også er bygget inn i dekkene, nær deres indre kanten, for å hjelpe dem bedre holde på metall felger.
Liming

Gummi dekk, med sine fleksible kvaliteter , bindingen til mindre uregelmessigheter i overflaten av en vei, som resulterer i økt friksjon som bidrar til dekkene grep på veibanen. Som tjener til å forbedre kjøreegenskaper, stabilitet og bremsing evner så vel.
Strength

Gummi, i tillegg til å være fleksibel, er svært slitesterk, enda mer etter et dekk går gjennom vulkanisering prosessen. Gummidekk er sterke, i stand til å holde lufttrykket nødvendig for dem å fungere ordentlig, og å motstå punktering fra gjenstander som skarpe steiner i veien.
Slitasje
< p> Den kjemiske behandling som brukes i fremstillingen av dekk gjør et allerede tøff produkt enda bedre. Disse kjemikaliene gjør dekkene mer motstandsdyktig mot slitasje. Kjemikaliene også stoppe dekk fra smelting av sterk varme, eller sprekker i ekstrem kulde. I tillegg bremser denne behandlingen aldringsprosessen av gummidekk, noe som gjør dem vare lenger enn de ville ubehandlet.
Stålbeltene

stål belter er en vanlig funksjon i mange gummidekk, bidrar til å ytterligere forbedre håndtering og motstand mot slitasje, de blir bedre gass kjørelengde også. I tillegg til stål, andre materialer, slik som rayon og glassfiber, som brukes i diagonalbeltedekk dekk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98217.html

Previous:
Next:

dekk