Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Gear til Tire Ratio

Økning av diameteren av et dekk øker diameteren av hjulet som den er montert og større hjul roterer langsommere for en gitt hastighet. Større diameter hjul effektivt å skifte en bil til et litt høyere gear. Gear Ratio

Økt dekkdiameteren kan kompenseres for ved å endre tannhjul , som endrer forholdet mellom motorens turtall til hjulet rotasjonshastighet , i drivverket på en bil . Den øverste hastighet og akselerasjon av en bil er ikke begrenset av diameteren av sine dekk , forutsatt at girutvekslingen er optimalisert for at diameter.
Revolution

Vanligvis et dekk med en diameter på 26 inches , reiser på 65 miles per time, dreier 2470 ganger per minutt på en girutveksling på 2,94 . Hvis diameteren på dekket er økt til 28 inches , må girutveksling økes til 3,21 for å oppnå samme antall omdreininger per minutt .
Torque
< p> Hvis en bilmotor utvikler overdreven dreiemoment , eller dreiemoment, med sin eksisterende utstyr sett - med andre ord, hvis det er overmannet - større diameter dekk kan hjelpe den til å overføre mer av at dreiemoment på veien . Små motorer , derimot , vanligvis trenger små dekk .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98320.html

Previous:
Next:

dekk