Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

The Best High Performance Helårsdekk

Alle som driver eller eier et kjøretøy trenger å vite så mye som mulig om du kjøper nye dekk. Ikke to dekk har lignende kvaliteter, med mange av dem er laget for spesifikke kjøreforhold. Vær, topografi og type kjøretøy og størrelse kan alle bestemme riktig valg av dekk for forbrukeren. Pris og tilgjengelighet spiller en avgjørende rolle i valg av dekk, sammen med garantier og vei fare reparasjon. Forbrukere bør studere de ulike merkene, Bane design og spesielle funksjoner av dekkene før du gjør kjøpet. Goodyear Assurance TripleTred
Noen dekk ut-utfører andre når det utsettes for våte, snødekte og isete veibane.

Goodyear Assurance TripleTred er den mest anbefalte all-season dekk for personbiler. For både våte og tørre asfalten, trekkraft og grep kvaliteter kommer inn med veldig høye poengsummer og forbruker appell. Selv om det koster litt mer enn tilsvarende merker og tråkker design, eierne erklære at den langvarige slitebanen slitasje gjør opp for den ekstra bekostning. Ytelsen på snø og is har blitt overskygget av noen andre merker, men det utfører med tilfredsstillende resultater på disse flatene.

Prisene anslår for TripleTred fall rett rundt $ 125 for P215/60R16 dekkdimensjon. Det bærer en 80 000-mile slitebanen slitasje garanti. Den TripleTred er utstyrt med T, H og V-hastigheter og er tilgjengelige i alle størrelser.
Hankook Optimo H727

Hankook Optimo H727 serien dekk koster litt mindre enn de andre større merkenavn dekk, men den har ytelse kvaliteter som er lik dem i seriøse sammenligninger. Testing på våt, tørr, is-og snøforhold over viser gjennomsnittlig ytelse og håndtering. Forbrukerne rapporterer at det kan kjøre gjennom 6-8 inches av snø uten vaklende. Det gir rolige, jevne rides over ujevnt fortau. Den Hankook Optimo H727 har mindre av en gjennomgang track record enn de fleste nye dekk, men de siste vurderingene har vært gunstig.

Prisoverslag faller nær $ 100 for P215/60R16 dekkdimensjon. En 100,000 utvidet garanti følger med kjøpet pakken, og den har en T hastighetsklasse. Den Hankook Optimo H727 kommer i alle dekkdimensjoner
Michelin Primacy MXV4

The Michelin Primacy MXV4 bærer en faktisk slitebanen slitasje garanti på alle sine størrelser og dekning varer for 60.000 miles. Dette betyr noen dekk som ikke oppfyller trå bære forventning fram til at kjørelengde punktet kan bli erstattet av leverandøren. Forbrukere og eksperter rangere den generelle ytelsen til Michelin Primacy som å ha ønskelige kjøreegenskaper på alle underlag, med unntak av våte veier der det utføres under gjennomsnittet i en test. Det scoret høyt på snødekte veier og syntes å være smidig og responsiv i svinger.

Michelin Primacy MXV4 koster ca $ 130 per dekk og har en 60.000 kilometer slitebanen slitasje garanti. Den kommer i H og V-hastigheter, og kan kjøpes i alle dekkdimensjoner.
Continental ExtremeContact DWS

Ifølge ConsumerSearch tester, gjorde det bedre enn Continental ExtremeContact nesten alle andre merker og design når det utsettes for tung is-og snøforhold. Det grepet bedre i tunge vinterføre enn de dyrere helårsdekk, som Goodyears TripleTread. The Continental ExtremeContact DWS har ikke en lang gjennomgang rekord på grunn av sin newness, men forventningene er gunstig. Over 200 forbrukere rangere dette dekket som den mest komfortable i ridning kvalitet.

Tire prisene starter på $ 100 og dekket bærer en 50 000-mile slitebanen slitasje garanti. Det inkluderer alle hastigheter og har en DWS stemplet inn i slitebanen som advarer eieren når slitebanen overgår sin sikkerhet tykkelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98160.html

Previous:
Next:

dekk