Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Sumitomo Dekkspesifikasjoner

Sumitomo refererer til sine personbildekk som "Performance and Touring dekk", og oppfordrer kundene til å velge dekk som passer deres kjørestil og kjøretøy egenskaper. Hva skiller hver av disse dekkene er dekkmønster, ytelse i forskjellige værforhold og varierende teknologier som brukes til å lage dekket. Når erstatte eksisterende dekk, må du vite bilens dekkdimensjon før du kjøper --- ikke alle Sumitomo dekk kan være tilgjengelige. HTR Z III

HTR Z III dekkene er laget for bileiere ute etter maksimal ytelse og trekkraft i en rekke værforhold. Dekket har en fem-rib asymmetrisk mønster som inkluderer lang sidespor og rette brede spor å høyne drenering og evakuere vann i våte miljøer. Dekkene er stive, med brede stål belter med en Y-speed rating for høy ytelse biler. Sumitomo anbefaler dette dekket for direkte dimensjonering utskifting og førsteklasses ytelse i følgende kjøretøy:. Lexus, BMW, Cadillac og Infiniti
HTR A /S P01

Sumitomo sin HTR A /S P01 er en høy ytelse radial designet for alle årstider. De fem-rib retningsbestemt mønster hjelpemidler en rask styrerespons med flere retningsbestemt riller som gir optimalt grep på snødekte og våte veier. Den 55, 50, 45 og 40-serien hver har en 40 000-mile begrenset garanti på slitebanen slitasje. Den 65 og 60 serien hver kommer med en 65 000-mile begrenset garanti på slitebanen slitasje.
HTR Z II

HTR Z II dekk er en ultra -høy ytelse dekk laget med bruk av ultra-mikro-karbon teknologi kombinert med silisiumdioksyd-basert belegg som forbedrer tørr og våt trekkraft. Stabil forutsigbar manøvrering oppnås med høy tetthet, full bredde stål belter som er pakket med en skjøter bandet cap ply. Spesifiseres med wide-blokk skulder stabilisatorer, minimerer HTR Z II uregelmessig slitebanen slitasje samtidig som det gir et styrket dekk skulder for bedre hjørne kontroll.
HTR Plus

Sumitomo ultra- høy ytelse all-season dekk, HTR Plus, er angitt med uavhengige slitebaneblokker som har åpne skulder spor for en all-weather veigrep og maksimert spredning av vann. Den mønsterdesign gir beskyttelse mot vannplaning ved hjelp av et mønster av fire brede og dype langsgående riller og en rekke krumlinjede sidespor. Alle størrelser av HTR Plus kommer med et hjul-flens vakt som hindrer fortauskant scuffing og skader.
HTR H4

høy ytelse all-season HTR H4 dekk bruker en avansert silisiumoksydbasert gummiblanding å forbedre trekkraft på snø og våte veier og også opprettholde tørre kjøreegenskaper. Dekket har en datamaskin-optimalisert mønsterdesign som balanserer en rolig tur, grep og håndtering. Vannplaning reduseres ytterligere med riller som er lange parabolske kurver. HTR H4 kommer med en 50 000-mile begrenset garanti på slitebanen slitasje.
HTR T4

En premie touring dekk for personbiler er funnet i Sumitomo sin HTR T4 dekk. Sumitomo hevder en super-datamaskin design for dette dekkets mønster som gir en balansert ytelse på tvers av en rekke kjøretøy samtidig inkludert en komfortabel kjøring og lavt støynivå. Den slitebaneprofil er ensartet i sin kontakt med veien og gir dermed en forbedret trekkraft og slitebanen slitasje opplevelse. En finkornet karbonforbindelse er angitt for slitebanen på HTR T4.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98213.html

Previous:
Next:

dekk