Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvor å Endre Wheel Klipper

Noen ganger kan en bil er ikke komplett uten blits og stil på spesialitet hjulkapsler. Også kjent som hjulkapslene eller hjulkapsler, er hjulet trim den dekorative disk i midten av bilen dekk som bidrar til å dekke skjemmende, ofte fettete, sentrum av hjulet ditt. Hvis du er ute etter å ta noen klasse til bilen din, eller bare erstatte en manglende hjulkapsel, kan installere nye hjulkapsler være din billett til eleganse. Du trenger
Flat skrutrekker
Hylsnyckel
New hjulkapsler
Vis flere instruksjoner
fjerne dine gjeldende Hubcap
en

Look på vegg av bildekk. Rundt kanten vil være et sett med tall. På slutten av dette settet vil du se en R etterfulgt av et tall mellom 13 og 17. Dette nummeret vil være på størrelse med den nye hjulkapsel hvis du ønsker å kjøpe en ny stil av trim.
2

Fjern hjulkapsel. Fast gripende sidene, trekke hjulkapsel bort fra dekket. Hvis hjulet trim ikke kommer ut av dekket, bruke pipenøkkel i dekk-skifte kit for å fjerne bolten nærmest luftventilen eller lirke ut forsiktig med en skrutrekker.
3 < p> Se på baksiden av hjulkapsel. Det vil være et tall mellom 7 og 15 tegn lang. Dette er den delen identifikasjonsnummer hvis du ønsker å erstatte hjulkapsel med samme trim du har.
4

Bestill hubcaps. Du kan kjøpe hjulkapsler gjennom din lokale bilforhandler, bildeler butikken eller på et online spesialitet butikken (se referanser).
Bytt Wheel Trim
5

Fjern gamle hjulkapsler. (Se trinn 2 i kapittel 1).
6

Rett inn den nye hjulkapsel. På den indre metall ring av den nye hjulkapsel, vil du finne en sirkulær innrykket. Linje opp dette med dekk ventil.
7

Skyv det nye hjulet trimme i. trim skal klikke på plass.
8

Test trim å sikre at det er riktig installert ved å forsiktig jiggling det. Hvis hjulkapsel kommer av, justere det igjen og banke forsiktig på plass.
Forhindre Future Uhell
9

Sjekk hubcaps når du har utført arbeid på bilen din til sørge for at de ble reinstallert riktig.
10

holde dekkene bort fra fortauskanten. Børsting opp mot fortauskanten kan klø hjulet trimme eller slå dem løs.
11

Inspiser dekk. Hvis den samme hjulkapsel fortsetter å falle av, sjekk stålfelg til dekk for grooves som kan forstyrre en sikker passform med din hjulkapsler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98032.html

Previous:
Next:

dekk