Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Informasjon om hvordan Dekk Are Made

Ut av mange komponenter som utgjør en bil , noen av de viktigste er dekkene. De er komplekse objekter som er grundig utviklet for å tilby en jevn og trygg tur . Tire Deler

Det er fire hovedkomponenter for et dekk . Lagene , som det er vanligvis to i biler, er lagdelte bunter av tekstil stoff belagt i gummi. De utgjør legemet av dekket. Perler er ledd av stål som gir ekstra styrke og strukturell støtte . En stål belte beskytter dekket mot punktering og ligger under slitebanen , som er det ytterste laget av gummi med riller skåret i det å forbedre ytelsen, stabiliteten og trekkraft.
Gummi

Tire gummi er laget av naturlig og syntetisk gummi og filler. Sparkelen er mest populært carbon black og silika , hvorav ulike varianter finnes. Formelen for disse komponentene er avhengig av den tiltenkte resultatene av dekket i spørsmålet , som kan være for ekstra trekkraft i våte og tørre forhold ( vinterdekk , for eksempel) eller øke stabiliteten mot rulling .
< br > Produksjon Process

De enkelte komponentene i et dekk er konstruert individuelt og samlet i to etapper. Den først setter sammen perler og lagene og det andre gir den stålbelte og den ytre gummi . Dekket blir så herdet , og trådene er kuttet inn i dem. Til slutt , er en grundig inspeksjon utført , krever visuell og røntgenundersøkelser .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98286.html

Previous:
Next:

dekk