Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan Stud en Four Wheel Drive

Vinterdekk er en av de vanligste måtene for enkeltpersoner å winterize sine kjøretøyer i utarbeidelsen av isete veier og snødekte forhold. Mens mange velger å kjøpe deres vinterdekk direkte fra en auto shop, få vet at du kan faktisk stud dine egne dekk for å holde bilen trygt i vintermånedene. Mens det krever spesialverktøy og kjøp av pre-boret vinterdekk, er selve prosessen ganske lett, og alle kan trygt sette pigger i dekkene uten behov for spesialisert kunnskap. Du trenger
Pre-boret vinterdekk
Stud pistol
Snø studs
Air kompressor
Glidemiddel
Vernebriller
arbeidshansker
Vis mer Instruksjoner
en

kjøper nye, pre-boret vinterdekk og tilbehør. Snakk med din lokale dekk spesialist for å fastslå den eksakte dekk du trenger for ditt kjøretøy, samt de tilsvarende dekk pigger og verktøy. Stud størrelsen nummer ligger på sideveggen av dekket og riktig størrelse må brukes eller resultatet kan bli en ineffektiv stud eller en som kan løsne fra dekket.
2

Sett på arbeidet ditt hansker og vernebriller. Fest stud pistol til luftslangen og luft kompressor og slå på kompressoren. La luften tanken fylles. Sett deg i en behagelig stilling og plassere dekket loddrett mellom bena. Laste pigger inn i stud pistol i henhold til produsentens instruksjoner - noen har automatiske stud forer, mens andre har en avtagbar kurv som må roteres for hånd og lastes fra tid til annen
3 <. p> Pass på at dekket har luft i den før du installerer studs, som motstand press er nødvendig for å riktig installere studs. Smør hvert enkelt hull på dekket før du installerer noen av piggene. Sett utstikkerne av stud pistol inn i en pre-boret hull på dekket. Trykk på avtrekkeren for å fyre av enheten og installere snøen stud.
4

Jobb deg rundt dekk, fylle de pre-boret hull med pigger. Justeringer kan gjøres manuelt ved manøvrering stenderne med en tang hvis de ikke installeres på riktig måte inn i et hull, for eksempel hvis et hull boret ikke er riktig. Installere vinterdekk på bilen din når du er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98282.html

Previous:
Next:

dekk