Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Tips om Kjøpe Automotive Dekk

Mange bilkjøpere som oppstyr over hver eneste detalj på bilens alternativ liste, sammenligning butikk for å finne det beste tilbudet og lese flere vurderinger før de bestemmer seg for merke og modell vil akseptere noen gamle dekk som kommer på bilen sin som det beste for den. Det er en enkel feil å gjøre hvis du ikke vet hvordan du handler for dekk eller hvilke faktorer som ligger til dem som kan gjøre eller ødelegge bilens ytelse og sikkerhet. Se Bane

Uansett hvor en produsent velger å klassifisere et bestemt dekk, enten det er på høy ytelse, ultra-høy ytelse, touring eller alle terreng, er den største indikatoren på et dekk formål slitebanen. Dekk med mange små riller, kalt "lameller," for snylte bort vann er generelt utformet for generell ytelse, men ikke utmerke seg i ett område. Et lavt antall store lameller vil dermed ha større deler av gummi, kalt "mønsterblokker," å gripe veien for høy ytelse på tørre veier på bekostning av ytelse i regn og snø.
Handle etter Sidewall

Selv dekk med svært korte sidevegger, kjent som "lavprofildekk," vil forbedre håndtering og styrerespons, må du nærmer deg med forsiktighet før du kjøper. Dekkene er i utgangspunktet poser med luft, og er effektivt den pneumatiske delen av bilens fjæring. En stor pose med luft (høy sidevegg) vil gi og komprimere mer når det utsettes for ujevnheter i veibanen, noe som gir en mykere kjøring og bedre veigrep offroad. Hvis du er en fan av store, dyre hjul, bør du kanskje vurdere å gi avkall på gummi-band tynne dekk som er populære på messen kretsen. Veldig korte sidevegger gir liten beskyttelse for felgen når det oppdages jettegryter, fortauskanter og rusk i veien.
Ta Merk av forbindelse

En blyant er viskelær fungerer fordi sin myke gummiblanding "graver i" papiret overflaten, trekke ut grafitt. Forestille prøver å gjøre det samme med en plast penn cap, for eksempel, og du vil ende opp med revet papir. Dekkmønster er sammensatt av mange forskjellige stoffer - gummi, carbon black, silika, silikon og plast blant dem. Forholdet for enhver bestanddel i forhold til de andre vil bestemme hvor "harde" eller "myke" dekket er, påvirker alle aspekter av ytelse. For eksempel, myke dekk gjør en mye bedre jobb med å ta tak i veien enn harde dekk, men bære raskere og gi lavere drivstofforbruk. Den beste indikasjonen på dekkets gummiblanding hardhet er treadwear rating, som er en tre-sifret tall på sideveggen generelt variere mellom 0 og 700. Jo høyere tall, jo hardere dekk. "Fuel saver" dekk som de som brukes på trailere kan ha en rating på 690, mens "R-compound" race dekk kan ha en rating på null eller ingen rangering i det hele tatt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98155.html

Previous:
Next:

dekk