Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan man skal vurdere Bridgestone Vinterdekk

Å ha gode vinterdekk kan gi bilen din med sårt tiltrengte ekstra grep og bremsekraft i barskere vinter kjøreforhold. Bridgestone Blizzak vinterdekk serien er utviklet for å gjøre nettopp det med gummi som vil bo smidig selv i under-null temperaturer, slik at dekkene å bite i snøen og isen bedre. Det er et par ting du bør se etter når du velger dine nye Bridgestone vinterdekk å sikre at du får det du betaler for. Instruksjoner
en

Inspiser dekk som helhet og observere dens tilstand. Hvis du kjøper nye vinterdekk, bør de være rene og i perfekt stand.
2

Inspiser trinnene. Slitebanen på nye dekk bør være jevn og uttalt. Se etter noe fast i trådene som kan tyde på tidligere bruk.
3

Finn en kode som begynner med bokstavene "DOT" på dekksiden. De siste fire tallene i denne koden indikerer datoen dekket ble produsert. For eksempel, "1509" vil være den 15. uken av 2009. Ikke kjøp et dekk som ble produsert mer enn et år eller to tidligere.
4

Inspiser sideveggen for et fjell eller snøfnugg symbol. Dette betyr at dekket passert en bransje test for vinterdekk. En "M & S"-symbolet, som indikerer "mud and snow", er ikke det samme, og indikerer ikke at det gikk et vinterdekk test.
5

Observer riktig mønsterdybde retningen angitt på sideveggen og sørge for at dekkene er riktig installert. Bridgestone vinterdekk har retningsbestemt mønster og må installeres i riktig retning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98245.html

Previous:
Next:

dekk