Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan å sammenligne priser for Dekk

Hver gang du kjører din bil, slite deg ned dekkene. Når en dekket slites ned for mye, eller hvis du får et betydelig hull i et dekk, så du må erstatte det. Bil dekk, men kan være dyrt og variere alt fra $ 100 for alle fire dekk til mer enn $ 700 for alle for dekk. For å få best mulig avtale på dekk, må du sammenligne priser ved å kontakte flere dekk forhandlere og sammenligne priser mellom dekk merker og modeller. Instruksjoner
en

Identifiser dekkdimensjon. Dekkdimensjon ligger på siden av dekket ditt og er en kombinasjon av bokstaver og tall i følgende form: ". P175/65R13" Den "P" angir at det er en passasjer kjøretøydekk, er det første antall av bredden av dekket, er det andre tallet dekkets sideforhold, betegner "R" at det er et radialdekk, og det siste tallet er diameteren av dekket. Skriv hele tallrekken ned.
2

Kontakt lokale auto deler butikker og dekk erstatning butikker. Spør i butikkene om de har din størrelse dekk på lager, og prisene på hvert dekk. Skriv ned fabrikater og modeller av dekkene, samt priser. Videre spør om det er noen spesielle tilbud tilgjengelig, for eksempel "kjøpe tre dekk, få en gratis". Kjedebutikker, slik som Pep Boys, Walmart, Bridgestone og Firestone bære og installere bildekk. Også kontakte mindre lokale bil butikker og mekanikere i ditt område.
3

Velg en dekktype. Det finnes mange forskjellige typer dekk på markedet, og du må velge et dekk som passer best til dine behov. Det er høy ytelse helårsdekk, regelmessige helårsdekk, touring helårsdekk, piggdekk og piggfrie mindre vinterdekk. Tenk på din egen klima og miljø, og velg deretter en dekktype. Også skaperen av dekket. Noen er av en høyere kvalitet enn andre, men det betyr ikke at det vil vare lenger. Spør forhandleren hvor lenge, i gjennomsnitt, vil den aktuelle dekk vare.
4

sammenligne dekkene etter pris og stil. Når du har bestemt dekktype og gjøre, sammenligne prisene og velge dekk som gir deg den kvaliteten du ønsker til en pris du har råd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98151.html

Previous:
Next:

dekk