Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hvordan velge Dekk for Felger

Velge riktig dekk for felgene eller hjulene på bilen din er viktig for å sikre forsvarlig drift og sikkerhet av kjøretøyet. Det er et sikkert kort å bo med samme merke og størrelse dekk som fulgte med bilen fra produsenten. Når du bytter til et annet dekk merke, sørg for at det er sammenlignbare til fabrikkens originalene i forhold til hastighet vurdering og bæreevne. Du trenger
Original dekkdimensjon og rangeringer
Utvalg av dekkdimensjoner for felgene
Vis flere instruksjoner
en

vurdere utformingen av dekket for felger. Sørg for at dekket slitebanen vil gi god håndtering, spesielt på våte veier. Fire-hjulsdrevne kjøretøy vil trenge dekk som er utformet for å gripe en rekke off-road terreng. Setter sikkerhet før utseende.
2

Evaluere garanti for dekket. Avhengig av produsenten, vil garantien variere fra dekk til dekk. Ta hensyn miles dekkes av garantien, hvordan et krav er gjort og hvordan garantien vil bli oppfylt av selskapet. Beløpet dekkes av noen selskaper reduserer som kjørelengde øker.
3

Sammenlign priser og funksjoner av dekk. Mange utsalgssteder har nå dekk til salgs. Snakk med dekk butikker, store boksen butikker og kjøpe klubber, samt nettbutikker, for å få de beste prisene. Se for salg, spesielt de med gratis dekk montering og balansering eller buy-3-få-en-frie tilbud.
4

Kjøp dekk fra anerkjente forhandlere. Pass på at dekkene ikke har vært lagret over lengre tid som kan påvirke holdbarheten av dekket. Besøk butikker og se på aksjen på hånden, hvis mulig, for å se om dekkene ser nye.
5

Snakk med folk som nylig har kjøpt dekk. Jungeltelegrafen er en god kilde til informasjon når det gjelder dekk og bilbransjen arbeid generelt. Folk er glade for å fortelle deg om en god pris og service, og enda morsommere å fortelle deg når de fikk dårlige produkter eller tjenester.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98081.html

Previous:
Next:

dekk