Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Slik unngår du at Ansamling av snø på dekk

Selv om veiene kan bli snørik og isete i din del av landet, er dekkene ment å bli kjørt i de fleste forhold. Men over tid, vil snøen bygge seg opp på dekk løpebaner og føre til at bilen har mindre kontroll. For å hindre snø buildup på dekkene, må du kaste snøen med hver rotasjon av dekket. Installere kjettinger på dekkene om vinteren vil hindre snø oppbygging. Du trenger
Målebånd
kjettinger
Vis flere instruksjoner
en

Les bilens brukerhåndboken for å finne ut om din bil eller lastebil er bak-eller forhjulsdrift. Lastebiler er vanligvis bakhjulsdrift og biler er som regel forhjulsdrift, men du bør sjekke for sikker som de er de dekkene du vil installere kjedene på.

Sjekk også i brukerhåndboken om kjøretøyets hjulet brønner er standard eller liten "s-klasse". Noen sportsbiler og andre små kjøretøy har små hjul brønner, noe som vil kreve en flatere dekk kjede i stedet for en tradisjonell en.
2

Mål bredden på dekket. Måle diameteren av dekket. Ta disse målingene til en lokal dekk butikken og kjøpe riktig størrelse kjettinger for ditt kjøretøy. Sørg for å fortelle at her oppbevares modell av bilen, som det vil som regel ha riktig kjeden størrelse i systerm sin og vil vite om bilen din trenger en "s-klasse" kjede eller en tradisjonell kjeden.

3

Lay kjettingene foran de to drivhjulsdekk på kjøretøyet. Sørg for at de er helt i tråd med de dekkene og at det ikke er noen kjedeledd hektet sammen.
4

Drive bilen fremover før dekkene er sentrert på kjedene. Sette bilen i park.
5

Wrap kjedene rundt dekk og koble alle dekk kjede hekter sammen på toppen av dekket.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98134.html

Previous:
Next:

dekk