Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Hankook Optimo H418 Spesifikasjoner

Hankook Tire markedsfører og distribuerer høy ytelse passasjer dekk og mellomstore lastebil-og bussdekk. Hankook Tire partnere med over 400 forhandlere på mer enn 3000 utsalgssteder i USA og Canada alene. Den Optimo H418 er en av en linje fra Grand Touring helårsdekk utviklet for sedan, minivans og andre kjøretøyer. Betegnelsen av Grand Touring All Season indikerer at de er laget for å opptre med større håndtering og høyere høy hastighet evner enn standard touring dekk. 17 Inch Dekkspesifikasjoner

Maksimal lastevekt for dette dekket er 1102 pounds. Dekket veier 15 pounds. Den høyeste lufttrykket er 44psi. Mønsterdybde er 10/32 inches. Den felgbredde er 5 inches og slitebanen bredde er 4,8 inches. Den totale diameter på dekket er 28,7 inches.
Uniform Tire Quality Grade (UTQG)

UTQG er en US Department of Transportation standard som ble opprettet for å gi informasjon som forbrukerne kan bruke til å vurdere dekkene basert på tre faktorer. Treadware viser ytelsen av dekket på faktisk bruk på vei med gjentagende testing. Grep er basert på dekkets ytelse på våte flater. Temperatur relaterer til evnen av dekket for å avlede genererte varme under bruk. Den Hankook Optimo H418 rangert blant de høyest mulige nivåer i denne standarden. Det gradert som:. 400 treadware, trekkraft fire og fire temperatur
Garanti

Hver Hankook Optimo solgt kommer med en slitebane liv garanti på fire år eller 60 000 miles. Dekkene er garantert å holde uniform for første 2/32 tomme av slitasje. Den femårige utførelse og materialer garantien omfatter gratis utskiftning av de første 25 prosent av slitasje, og er deretter forholdsmessig inntil 2/32 tommers gjenværende dybden av slitasje på dekket. De første 25 prosent av slitasje dekkes av produsentens Road Hazard garanti.
Consumer Reports Test

Optimo H418 var blant de dekkmerker evaluert i en Consumer Reports test program. Deres laboratorietester ble utformet for å vurdere resultatene av hele sesongen dekk modeller basert på flere kriterier. Dette dekket rangert 60-0 mph i tørr bremsing og 40-0 mph i våt bremsing. Dekkene utvikling i hvordan de grep veien under skrensende manøvrer på vått og tørt underlag.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98199.html

Previous:
Next:

dekk