Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Tire spikerslag Verktøy

Installere pigger på dekkene dine kan hjelpe deg å oppnå bedre veigrep når den iskalde vinteren . Du kan finne ut om dekkene kan studs ved å sjekke dekkenes spesifikasjoner , trykt på utsiden sideveggene. Legge studs til dekk som ikke er utformet for å håndtere dem kan resultere i et dekk utblåsning eller ujevn dekkslitasje . Før du legger til stendere, også sjekke med ditt lokale highway sikkerhet byrå eller byen og fylket nettsteder for å sikre at å legge studs er lovlig i ditt område. Guns

Tire stud installasjon våpen kommer i flere stilarter , inkludert automatisk og manuell . Sørg for at installasjonen pistol matcher dine dekk krav som noen våpen er laget spesielt for enkelte dekkdimensjoner . Enten du velger å kjøpe en enhet som er manuell eller automatisk er et spørsmål om personlig preferanse .
Stud Stands

Tire stud står at du kan organisere dine leggeverktøy mens du installerer dekket studs. De fleste står utstyrt med en pistol holder, en hylle for å holde dekk og en ekstra hylle for forsyninger. Står også ha koppholdere for smøremiddel , vanligvis vann , som brukes til å hjelpe stud gli inn i dekket lettere.

Mønsterdybde måleverktøy

du må måle dekkets mønsterdybde for å matche spesifikke studs til dine dekk. Den beste måten å gjøre dette for å bruke en mønsterdybde gauge, som måler din mønsterdybde til 1/32-inch . Hvis dekkene dine måler 14/32 , vil dekkene trenger en # 14 stud.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98231.html

Previous:
Next:

dekk