Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Snø Chain Alternatives

Kjettinger og andre jernbane-Å hjelpe enheter, har eksistert så lenge motoriserte kjøretøy har, og de har noen klare fordeler i dårlig forhold. Kjettinger, spesielt tilby den beste trekkraft i dyp snø, men de har egenskaper som kan gjøre dem uforenlig med moderne kjøretøy design. Kjettinger ta opp plass på dekk, effektivt øke sin diameter. De fleste moderne biler er konstruert med svært lite plass mellom dekk og innerskjerm godt, så kjedene ikke vil passe dem. En annen ulempe med kjettinger er at de krever mye arbeid å installere riktig. Piggdekk

Piggdekk er det beste valget i isete forhold. På noen flater deres trekkraft overgår selv det av kjettinger. Piggene grave i det iskalde overflaten og bidra til å holde bilen i kø. I dype snøforhold, men er spesialisert snø dekket vanligvis et bedre valg.
Vinterdekk

snø dekk er spesielt designet for å operere på snødekte flater. Disse dekkene er ikke forveksles med "all-season" dekk. Når snøen blir dyp og glatt, vil vinterdekk lett distansere helårsdekk. Disse dekkene er laget med spesielt formet dekkmønster som takler de dypeste snødekte veier.
Soft Chains

Disse er relativt nye enheter som har økt trekkraft i en kjede-lignende utforming. Disse kommer i mange varianter og er montert på en lignende måte til kjettinger. Deres konstruksjon er typisk lette strapping eller plast. De fungerer best når hjelpe en bil utstyrt med vanlige rette trå dekk.
Smalere dekk
p Dette kan være et godt alternativ for biler som drives på isete underlag. Den smalere utforming minsker kontaktområdet av dekket, å sette mer av vekten av kjøretøyet i et mindre område. Dette øker effektivt den ned-kraft, påført overflaten. Et bredere dekk vil fordele vekten over et større område, slik at kjøretøyet skal gli lettere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98330.html

Previous:
Next:

dekk