Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Trailer Tire Vs . Passasjer Tire

Trailer dekk er en spesialisert rase , og bør betraktes som en nødvendig verktøy for tauing. Mens både trailer og personbil dekk er gummi og rund , det er der likheten begynner og slutter . Formål

Mens en personbil dekk må balansere grep og ri, er en trailer dekkets eneste formål å bære vekten uten å deformere . Grip er generelt ansett som en ettertanke for trailer dekk , unntatt under bremsing.
Radial vs Bias Ply

Nesten alle biler bruker mer avanserte radial dekk , mens de fleste trailer dekk er skjevhet ply . Radialdekk håndtere og ri bedre , men skjevhet Jeff Dunham er billigere .
Gummiblanding

Trailer dekk bruker vanligvis en mye hardere gummiblanding enn bildekk . Er hardere forbindelser bedre for drivstofføkonomi og lang levetid , men gi bort ganske mye der grep er bekymret.
Sidewall

Sammenlignet med bildekk , trailer dekk bruker en mye tykkere og kraftigere side- vegg. Dette gjør at en trailer dekk å bære nesten hele lasten sin vekt uten å deformere .
Interchange

Lett lastebil dekk er konstruert på samme måte som trailer dekk , og kan anvendes på en tilhenger hvis deres belastning ikke overskrides. Trailer dekk bør aldri brukes på en bil .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98063.html

Previous:
Next:

dekk