Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

The Best Harley Davidson Replacement Dekk

Siden 1984 har Harley-Davidson utstyrt sine motorsykler med Dunlop-dekk. Dunlop D401 Elite S /T, D402 Touring, K591 sammensatte dekk og D205 er standard på 1991-til-2011 Harley-Davidson modeller fra Softails til V-Rod. De beste nye dekk for Harley-Davidson motorsykler er premium dekk fra Dunlop, Pirelli, Metzeler, Avon og Michelin. Hver har sine egne egenskaper for å møte de unike kravene til rytterne. Tenk på din kjørestil, hvor du rir og hvor langt du reiser, før du kjøper dekk. Det eneste ettermarkedet dekk bør alltid ha til felles er at de er nye - aldri kjøpe brukte dekk for å kutte kostnader. Dunlop Tires

Dunlop GT501 Dekket har skjevhet-ply konstruksjon og en radial-stil mønster. Dette dekket skaper en større kontaktflate for økt svinger tillit. En dyp center mønsterdybde gir overlegen slitasje og forbedret vann klaring. Dette dekket er V-rangert for hastigheter opp til 149 miles per time.

Dunlop Elite 3 (E3) er en langdistanse dekk med utmerket våt-fortau ytelse. Den lange slitesterkt slitebanen ruller uanstrengt og trygt gjennom regn grooves, stål bro dekk og tjære striper. Dette dekket er tilgjengelig i en rekke størrelser, inkludert et bredt 250-serien bak radial for wide-dekk applikasjoner.
Pirelli Dekk

Den berømte italiensk-produserte Pirelli Night Drage dekk er en premium dekk for ryttere krevende overlegen trekkraft og ytelse. Tilbyr kontrollert grep i alle situasjoner, dekkets foran trå skjærer gjennom vannet, mens sporene av bakre løpebaner spre det. The Night Dragon er slangeløse og tilgjengelig i en rekke størrelser.
Metzeler Dekk

Metzeler ME 880 dekk er for touring og høy kjørelengde. Med muligheten til å håndtere mer lastekapasitet over lange bilturer, har ME 880 en datamaskin utformet dekkmønster som gir jevn slitasje og lite støy. Forhjulet har en avrundet profil for glatt, nøytral styring. Den bakre dekk har flatere en slitebane med en større kontaktflate for optimalt veigrep og bedre kjørelengde. Produsert i Tyskland, er Metzeler ME 880 dekk tilgjengelig i Blackwall, smal whitewall og bred whitewall i en rekke størrelser.
Avon Dekk

Ifølge Gary Stadey, en Harley-Davidson rytter i over 50 år som i dag eier en Heritage Softail Classic, har Avon Gangster Am /9 dekk møtte hans behov perfekt. Han byttet hans Dunlops for Gangster brede Whitewalls og oppdaget en eksepsjonell kjøreopplevelse - med økt grep over aksjen Dunlops. De Gangsters er kjent som retningsbestemte dekk, og noen ryttere klager over at de vandrer, etter hver sprekk i veien, andre, som Stadey, er fornøyd med dem. En ting alle er enige om, er hvor kult Gangster dekk ser ut. Dens 2-3/4-inch wide-whitewall forbedrer den generelle profilen på noe retro-stil cruiser eller touring motorsykkel. The Avon Gangster er en universell dekk og passer både foran og bak.

Annet alternativ fra Storbritannia dekkprodusenten er Cobra dekk med stiliserte mønsterdesign utviklet for å balansere behovene til rask vann spredning med stabilitet og lang slitasje. Estetisk, har Cobra en slangeskinn-lignende sideveggen å utfylle Cobra logo. Den innovative Cobra dekk kan tilpasses en rekke tilpassede hjul applikasjoner.
Michelin Dekk

Sikksakk sidespor på Michelin Commander dekk flytte vannet bort fra kontaktflaten og maksimere bremsing og akselerasjon. Designet for å tåle dekk-straffe dreiemoment på den mektige Harley-Davidson V-Twin, leverer Commander dekk en jevn tur med stabile kjøreegenskaper. Både Commander og Macadam 50 slangeløse blackwalls av Michelin er godkjent av Harley-Davidson for OEM erstatning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98240.html

Previous:
Next:

dekk