Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

Den beste måten å bli kvitt gamle fliser

Gamle fliser kan være en uhåndterlig rotet rundt hjemmet eller byggeområdet når de er fjernet for å gjøre plass til nye fliser. Rene, relativt uskadde fliser ikke konstruert av asbest kan ha et nytt liv som skulptur eller andre dekorative stykker. Men hvis flisene er lei og blir skadet under fjerning og består av noe mer enn søppel, det finnes måter å kvitte seg med dem på riktig måte. Kommunalt avfall /gjenbruk Facility

Kontakt din lokale kommunal avfallshåndtering eller gjenvinningsanlegg og måle deres policy om avhending av gamle fliser, som faller under kategorien av bygging rusk. Nesten alle offentlige avfall og gjenvinning etater akseptere bygging rusk, selv om mange tar et gebyr for tjenesten. Det er vanligvis en grense på bruttotonnasje en kunde kan få til et avfallsanlegg på en gang, og de fleste kostnader ved ton.
Classifieds

Gamle keramiske fliser som overlever fjerning og er spesielt behagelig for øyet kan leve et nytt liv som skulptur eller verksted kunst. Flere hager i det amerikanske Vesten er detaljert med gamle fliser gitt sin overflod i lokale konstruksjon. Flere funnet-objekt kunstnere arbeider med gamle fliser som medium til å konstruere mosaikk, skulpturer, og verftet og hagekunst. Å plassere en annonse i "fri" i lokalavisen eller på nettet kan få opp interessen fra en person eller gruppe på jakt etter gratis materialer. Gjenbruk av fliser i et kreativt prosjekt er også bra for miljøet.
Hensyn

Nesten alle gulvfliser produsert mellom 1960 og 1985 inneholdt asbest. Asbest er et farlig fiber som forårsaker alvorlig sykdom etter lang tids eksponering. Hvis ditt hjem ble bygget eller renovert i denne perioden, ta kontakt med en entreprenør profesjonell til å avhende flisen for deg, eller ta skritt for å beskytte deg selv før du tar av materialet. Asbest flis må bli dynket i vann før det fjernes. I motsetning til konvensjonelle keramiske fliser, bør asbest flis ikke brukes på nytt etter fjerning på grunn av sin giftighet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98194.html

Previous:
Next:

dekk