Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> dekk >> Content

The Best vurderte Truck Helårsdekk

Snø (eller vinter) dekk til lastebiler er spesielt designet for å håndtere snødekte, isete og ellers glatt forhold, samtidig som det gir den nødvendige støtte for pickuper og SUVer. Mens de fleste pickuper og SUVer er tenkt som ekstremt dyktige og manøvrerbar biler, uten de riktige dekkene, ville selv de tøffeste ha problemer med å navigere i ekstreme vintervær. Selskapene Bridgestone, Nokian, Pirelli og Michelin gjøre noen av de beste karakter lastebil vinterdekk på markedet. Bridgestone Blizzak DM-Z3

Blizzak DM-Z3 dekk har Bridgestone patenterte Link multicell Compound, som - ifølge tirerack.com--bidrar til å hindre din lastebil fra skrense eller skli gjennom spredning av overflatevann som sitter på toppen av is.

Ifølge ovenfor kilden, vil den første 55 prosent banedybde for hvert dekk infundert med forbindelsen, som er laget av forsterket fiberglass. Som et resultat av disse dekkene gir utmerket veigrep for lastebil i selv de slickest forhold.
Nokian Hakkapeliitta R SUV dekk

Mens Nokian ikke kan være en av de største merkevarer (fra 2010) i USA dekket markedet, ifølge bestcovery.com, gjør dette finske selskapet en av de beste vinterdekk rundt. Hakkapeliitta R SUV Dekk har en optimalisert mønster med hundrevis av sporete kanaler, eller lamellmønster, som maksimal trekkraft. De har også spesialiserte stabilisatorer for å støtte den ekstra vekten av en pickup eller SUV.
Pirelli Scorpion Ice & Snow Tire

Kanskje bedre kjent for å lage høy -hastighet ytelse dekk, henvender Pirelli også til vinteren pickup og SUV sjåfører. Ifølge bestcovery.com, Scorpion Ice & Snow Dekk har løpebaner med flere spor for å kanalisere ut slaps og vann, samt lamellmønster for økt trekkraft. Men mens disse dekkene gir sportslige kjøreegenskaper, i henhold til ovennevnte kilde, har de ikke gi så mye trekkraft som ovennevnte Nokians.
Michelin Latitude Alpin HP

Som Bridgestone, har Michelin sin egen patentert stoff som bidrar til å øke trekkraft i vinter kjøreforhold. Ifølge tirerack.com, de Latitude Alpin HPS har en gummiblanding som er smeltet på hvert dekk som en retningsbestemt mønster. Denne forbindelsen opprettholder fleksibiliteten selv ved lave temperaturer, som tillater for riktig trekkraft i isete og snødekte samt under tørre forhold.
Nokian Hakkapeliitta 5 SUV Piggdekk

Hakkapeliitta 5 er, i likhet med ovennevnte Hakkapeliitta R, har hundrevis av lameller i deres mønsterdesign, noe som åpner for økt trekkraft. Men fem oss ta det et skritt videre ved å inkludere studs, eller små metall pigger, inn i deres løpebaner. Dette gjør at dekkene til å ta tak i eller bite i selv de mest glatte overflater. Men noen av de viktigste ulempene til piggdekk er at de er støyende, og kan forårsake skade på veier og innkjørsler (på grunn av dette de er ulovlig i enkelte stater).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/tires/98078.html

Previous:
Next:

dekk